Home Horoscop Nu ţi-ai găsit jumătatea încă? Iată care este motivul, în funcție de zodie

Nu ţi-ai găsit jumătatea încă? Iată care este motivul, în funcție de zodie

de Arseni Ana
Nu ti-ai gasit jumatatea inca

Dragostea este cel mai complicat subiect, pentru care nici cei mai mari poeți nu au găsit o definiție, nici cei mai cunoscuţi matematicieni nu au găsit o formulă care să o rezolve şi până nici psihologii nu îi găsesc leacul.

Poate cel mai frumos sentiment de pe pământ, acela de a fi îndrăgostit, ne poate da foarte multe bătăi de cap. Ne face să trecem de la agonie la extaz, să plângem, să râdem, să țipăm de bucurie şi apoi să plângem. Nimeni nu poate descrie ce poate face dragostea dintr-un om şi nimeni nu ştie să îl vindece atunci când se „îmbolnăvește” de iubire.

Cu toţii aşteptăm să apară persoana iubită cu care să trăim ceea ce vedem în filme şi ceea ce ne imaginăm. Fiecare dintre noi îşi doreşte să fie ţinut de mână şi să aibă un umăr pe care să plângă. Oricine vrea să pornească la drum în viaţă alături de persoana iubită, alături de jumătatea inimii, cea care ne face să ne simţim întregi, înțeleși, cea care ne dă speranță şi ne face ochii luminoși.

Astrele spun de ce nu ţi-ai găsit jumătatea încă, în funcţie de zodie. Gemenii vor rămâne mai mult timp singuri pentru că destinul nu a găsit pe cineva cu care să se potrivească, Fecioarele vor trece printr-o perioadă de vindecare în urma ultimei relaţii, de aceea timpul pe care îl vor petrece şi-l vor dedica lor în totalitate, iar Balanţele nu îşi vor găsi jumătatea până când îşi vor schimba comportamentul, demonstrând că nu sunt, de fapt, ceea ce par.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Berbecii nu şi-au găsit jumătatea din cauza comportamentului puternic pe care îl au. Nativilor din zodia Berbec le-a plăcut mereu să conducă relaţia pe care o au şi să fie superiori persoanei iubite, de aceea încă nu s-a arătat jumătatea lor, cea care să accepte această atitudine şi să vadă dincolo de ea.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Taurii sunt persoane radicale care doresc să se întâmple aşa cum spun. Astfel, cele două încercări de a avea o relaţie au eşuat, primind răspunsuri negative, ceea ce i-a demoralizat pe nativii din zodia Taur şi i-a făcut să simtă cum le-a fost călcat orgoliul în picioare. Nici în viitorul apropiat Taurii nu îşi vor găsi jumătatea şi vor rămâne în continuare singuri, după cum anunţă astrele.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt nativii care vor mai aştepta o vreme îndelungată pentru a-şi găsi jumătatea. Se pare că destinul nu a găsit nimic care să se potrivească cu inima lor, de aceea mai bine vor rămâne singuri, pentru a nu se implica în relaţii ce pot crea multă suferinţă. Astrele spun că Gemenii nu trebuie să îşi piardă speranța, ci trebuie să creadă în continuare că prinţul va veni pe cal alb.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii sunt cei mai sensibili nativi şi tocmai de aceea nu şi-au găsit jumătatea. În zilele noastre, în care lumea a devenit tot mai rea şi mai impulsivă, Racilor la va fi greu să găsească pe cineva care să le asculte doleanțele şi care să îi sprijine indiferent de situaţie. Însă fiecare om are pe cineva în lume, aşadar cu siguranţă nu vor rămâne singuri toată viaţa.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele au încheiat acum câteva luni o relaţie foarte dureroasă, de pe urma căreia încă mai suferă şi încă mai au regrete. Astrele spun că vor parcurge o perioadă a vindecării, o vreme de refacere a sufletului, în care va fi bine să îşi acorde mai mult timp propriei persoane, să investească în ele însele şi să devină cea mai bună versiune a lor.

Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie

Balanţele sunt persoane destul de indiferente. De cele mai multe ori, nu ştiu să acorde atenţia cuvenită persoanei iubite, de aceea acești nativi nu sunt foarte căutați atunci când vine vorba de o relaţie. Astrele spun că Balanţele nu îşi vor găsi jumătatea până nu îşi vor schimba comportamentul, până nu îi vor demonstra persoanei de alături că se înşală în toate privințele şi că, de fapt, acești nativi sunt mai buni şi mai iubitori.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii nu şi-au găsit jumătatea încă deoarece nu s-au maturizat. Viaţa îi va pune la multe încercări pe Scorpioni până vor realiza ceea ce îşi doresc şi până vor învăţa să se iubească pe ei înșiși. Întreg procesul va fi dureros, dificil, însă rezultatul va merita totul, deoarece destinul le rezervă o iubire cum doar în filme poţi găsi şi care unii şi-o imaginează, nereușind vreodată să o atingă.

Săgetător: 22 noiembrie – 20 decembrie

Săgetătorii sunt nativii care nu şi-au găsit jumătatea pentru că în viitorul apropiat se vor muta în alt oraş. Destinul a vrut să nu se creeze o relaţie care mai apoi să fie la distanţă şi să provoace multă suferinţă. Astrele spun că odată cu începerea unei noi etape va apărea şi dragostea cea mult aşteptată, iar inimile Săgetătorilor vor fi pline de iubire.

Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii nu şi-au găsit jumătatea pentru că au dat cu piciorul la persoana care îi iubea cel mai mult pe această lume. Aceştia considerau că nu primesc ceea ce merită şi au ajuns acum să piardă totul. Nu se poate spune exact dacă vor primi o a doua şansă în materie de iubire.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Astrele spun că perioada de aşteptare pentru marea iubire se va sfârşi curând, în ceea ce îi priveşte pe Vărsători. Aceştia trebuie doar să fie atenţi la semnele oferite şi să fie pregătiți să întâlnească marea iubire pe care o vor întâlni în viitorul apropiat…

Peşti: 19 februarie – 20 martie

Peştii sunt cei mai nepăsători nativi, în sensul că nu se vor complica niciodată pentru nimic. Aceştia sunt pe principiul „trăieşte clipa” şi niciodată nu au căutat prea mult răspunsuri la întrebările existențiale pe care le are oricine. Dragoste va veni şi pentru Pești atunci când vor începe şi ei căutările în materie de iubire.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies