Home Compatibilitate zodii Numărul tău norocos în 2021 în funcţie de zodie

Numărul tău norocos în 2021 în funcţie de zodie

de Arseni Ana
Numarul tau norocos in 2021 in functie de zodie

Anul 2021 se anunţă unul plin de schimbări, de situaţii pe care trebuie să le acceptăm pentru a putea să ne continuăm drumul în viaţă.

Fiecare dinte noi trebuie să ştie care este numărul norocos care îl reprezintă în anul 2021, iar astrele vor dezvălui acest lucru în cele ce urmează. Numărul norocos al Balanţelor pentru anul 2021 va fi numărul 3, înrudit cu semnul infinitului, ce îi va determina să privească viaţa cu alţi ochi şi să o trăiască la maximum, iar numărul norocos pentru Raci va fi numărul 1, care îi va conduce spre funcţiile de lider, ajutându-i să cunoască succesul pe toate planurile.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

Numărul norocos al Berbecilor în anul 2021 este numărul 2.Numărul doi are puterea de a asigura liniştea, a aduce pacea şi bunăstarea celor care îl folosesc cât mai des. Sub acest număr norocos va creşte capacitatea Berbecilor de a iubi şi a-şi găsi un partener de viaţă aşa cum îşi doresc.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Pentru Tauri, numărul norocos al anului 2021 este numărul 7. Acesta îi va proteja pe nativii din zodia Taur, ajutându-i să îşi dezvolte capacitatea de înţelegere, spiritul analitic, precum şi dorinţa de cunoaștere. Taurii vor studia mai intens în anul 2021, iar numărul 7 va fi cel care îi va îndruma pe calea ce bună, pentru a reuşi să fructifice fiecare zi pe care o vor trăi în acest nou an.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Numărul norocos pentru Gemeni este numărul 4. Acești nativi vor trece printr-o perioadă a maturizării bazate pe alegerile făcute în jurul numărului 4. Nu va exista niciun obstacol care să îi poată opri pe Gemeni, aceştia reușind să se dezvolte continuu şi să ajungă cea mai bună versiune a lor de până acum. Numărul 4 le va purta noroc în fiecare clipă, în cadrul oricărei acţiuni pe care o vor realiza, ducând-o la bun sfârşit cu alegerile potrivite.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii au drept număr norocos în anul 2021, numărul 1. Acesta reprezintă calitatea de lider, spiritul inițiator pe care îl vor avea Racii în 2021. Aceştia se vor bucura de succese garantate care îi vor propulsa pe cele mai înalte culmi şi îi va ajuta să crească foarte mult în toate domeniile. Cu ajutorul numărului 1, Racii vor reuşi să cucerească toate topurile şi să se facă cunoscuţi prin calităţile lor, prin ceea ce cunosc şi au de oferit tuturor celor din jurul lor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Numărul norocos pentru Lei este numărul 6. Aceştia au un spirit protector care îi va ajuta să obţină ce este mai bun pentru ei şi cei apropiaţi lor. Leii îşi vor lua responsabilitatea de a-i face fericiţi pe cei din jurul lor, iar numărul 6 îi va ajuta să îşi ducă la bun sfârşit ceea ce și-au propus. Nu e de mirare ca anul 2021 va fi unul foarte norocos pentru Lei.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele se vor bucura de norocul adus de numărul 9, care îi va ajuta să fie mai altruiști în anul ce urmează, reușind să se dezvolte într-un mod artistic. Numărul 9 va trezi în inima Fecioarelor spiritul umanitar, ceea ce le va determina să realizeze diverse acţiuni cu scop caritabil, venind astfel în sprijinul celor uitaţi de soartă. Se spune că faptele bune se întorc înzecit, iar nativii de zodia Fecioară vor avea un an plin de plusuri.

Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie

Numărul norocos al Balanțelor va fi numărul 3. Acesta reprezintă bucuria, fiind înrudit cu semnul infinitului. Astfel că Balanţele vor reuşi să se bucure de fiecare clipă a anului 2021 şi să aibă parte doar de experienţe plăcute. Acestea vor descoperi în sfârşit bucuria de a trăi, iar norocul adus de numărul 3 le va arăta cât de frumoasă este viaţa, de fapt, şi cum trebuie ea gustată pentru a nu trece prin ea ca prin vânt.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Numărul 8 va fi norocos pentru Scorpioni în anul 2021. Aceştia vor fi conduși spre infinit de acest număr şi de alegerile făcute prin intermediul lui. Scorpionii vor avea dorinţa de a evolua cât mai mult şi a obţine o anumită poziţie socială prin care să se afirme şi să se facă cunoscuţi, iar numărul norocos 8 îi va ajute să îşi ducă la bun sfârşit fiecare plan pe care şi-l construiesc în minte.

Săgetător: 22 noiembrie – 20 decembrie

Săgetătorii vor avea ca număr norocos numărul 10, după cum spun astrele. Astfel că nativii din zodia Săgetător nu se vor opri nicicând din a câştiga orice îşi propun.

Capricorn: 21 decembrie – 19 ianuarie

Pentru Capricorni, numărul 5 va fi cel care le va aduce noroc şi îi va susţine în planurile pe care şi le-au pus pe hârtie. Astrele spun că dacă aveţi de făcut anumite alegeri, ghidați-vă în jurul numărului 5, pentru a fi siguri de câștigul obţinut şi de succesul garantat.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Numărul norocos al Vărsătorilor este, fără îndoială, numărul 13. Deşi poveștile spun altceva despre acest număr, iată că pentru Vărsători va fi unul pozitiv, care va aduce rezultatele mult dorite şi îi va susţine pe Vărsători pe întreg parcursul anului 2021…

Peşti: 19 februarie – 20 martie

Numărul dublu 11 va fi cel care le va aduce norocul Peștilor. Aceştia vor fi ghidați de astre prin intermediul acestui număr, reușind să obţină tot ceea ce îşi doresc. Alegerile vor fi un du-te vino continuu însă echilibrul numărului 11 va fi resimțit la fiecare pas.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..