Home Compatibilitate zodii Numerele tale norocoase în luna Septembrie în funcție de zodie

Numerele tale norocoase în luna Septembrie în funcție de zodie

de Clair
Numerele tale norocoase in luna Septembrie in functie de zodie

În ceea ce îi privește pe nativii zodiacului, astrologii prevăd o serie de evenimente cruciale în luna septembrie și tot aceștia spun că există anumite numere pe care vă puteți baza în clipa în care aveți de luat o decizie, pentru a înclina balanța către dumneavoastră și a nu vă înscrie într-o situație primejdioasă. Iată așadar care sunt numerele norocoase pentru luna septembrie din dreptul fiecărui nativ al zodiacului.

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, numerologii susțin faptul că numerele norocoase ale acestora sunt 4, 9 și 5. Așadar, se recomandă, dacă aveți vreo decizie de luat, să vă ghidați cu încredere după aceste numere și, cu siguranță, totul va fi bine.

Taur. Nimic nu vine pe gratis, iar nativii Taur știu asta foarte bine. Totuși, oricât de mult le-ar plăcea acestora să depună eforturi pentru a obține ceea ce își doresc, sunt conștienți că au nevoie și de un strop de noroc care să închege lucrurile. Numele norocoase pentru ei sunt 3, 8 și 1.

Gemeni. Nativii Gemeni au mizat întotdeauna pe lucrurile concrete și rareori își îndreaptă atenția către realități abstracte, însă știu și ei că depind de anumite influențe. Numerele norocoase pentru aceștia, în luna septembrie, sunt 8, 2.

Rac. În cazul nativilor Rac, aceștia sunt oportuniști și acordă un loc special astrologiei, știind că nu întâmplător face parte din viața noastră. În luna septembrie, numerele norocoase ale nativilor Rac sunt 7, 1 și 3.

Leu. Luna septembrie este una atipică pentru nativii Leu, în sensul că se vor confrunta cu situații neobișnuite și cărora trebuie să învețe să le facă față. Pot conta însă pe numerele 8, 2 și 6.

Fecioară. Nativii Fecioară sunt de părere că atât norocul, cât și ghinionul ți le faci cu mâna ta, însă știu să recunoască un semn astrologic atunci când îl văd. Numărul norocos pentru luna septembrie este 8.

Balanță. Posesorii semnului zodiacal al Balanței știu lecția conform cărora Universul răsplătește eforturile și tocmai de aceea în luna septembrie vor munci cu spor pentru a obține tot ce își doresc. Pentru un plus de noroc însă, numerele norocoase pentru aceștia sunt 3, 4.

Scorpion. Nativii Scorpion știu că, pentru a avea noroc, trebuie totuși să și faci ceva, astfel încât să îl atragi de partea ta. Numerele norocoase ale lunii septembrie pentru nativii Scorpion sunt 4 și 9.

Săgetător. În ceea ce îi privește pe nativii Săgetător, aceștia nu sunt foarte norocoși de fel și de asta nu prea cred în noroc, însă, dacă fac apel la aceste numere, respectiv 1 și 7, o să se convingă de contrariu.

Capricorn. Pentru nativii Capricorn, luna septembrie este foarte importantă prin perspectiva profesiei pe care doresc să o aibă. Numerele norocoase sunt, așadar, 4, 9.

Vărsător. Posesorii semnului zodiacal al Vărsătorului acordă o importanță deosebită numerologiei și cred, cu siguranță, în vigoarea acestui domeniu. Numerele norocoase pentru aceștia sunt 4, 2 și 9…

Pești. În cazul nativilor Pești, vorbim despre persoane care nu prea știu ce este norocul însă care se lasă surprinse de mâna destinului. Numerele norocoase în luna septembrie sunt 4, 7 și 2.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..