Home Stiri mondene O concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” este însărcinată

O concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” este însărcinată

de Buinoschi Andreea

Când a pășit în casa Mireasă pentru fiul meu, Crina era o fire extrem de timidă care venise în speranța că va găsi pe cineva pentru ea, dar norocul nu a fost de partea sa. După tentativa de apropiere pe care a avut-o față de Cosmin, cel care are un copil și este împreună cu Oana, Crina a reușit să își găsească alesul, dar nu în concurs.

Aceasta și-a anunțat fanii că s-a măritat și, acum, le-a mai dat o veste foarte frumoasă. Crina urmează să devină mamă pentru prima oară, iar vestea a fost un șoc, inclusiv pentru cei apropiați ei.

Crina a decis să le dea fanilor vestea chiar prin intermediul contului său de Facebook. Aceasta a postat o poză cu ecografia și este mai fericită ca niciodată. Mai mult decât atât, fosta concurentă a suferit schimbări și mai mari, mai ales din punct de vedere fizic. Aceasta a devenit mult mai încrezătoare, a slăbit și a renunțat la părul blond.

Fanii au fost și ei la fel fericiți și de entuziasmați și au felicit-o pe viitoarea mămică, direct în comentarii: „Felicitării, Criss! Te pup mult!”, „Să dea Dumnezeu să vă trăiască, mult succes în dragoste și sănătate, te pup cu drag!”/ ” Felicitări, fată frumoasă!!! ❤️Sarcină ușoară! 🤰🏽”/ ”Felicitări, fina, şi sarcină uşoară!”, au fost doar câteva dintre cuvintele frumoase pe care le-a primit.

Crina Tamaș a fost concurentă în sezonul cu numărul 5 al emisiunii matrimoniale Mireasă pentru fiul meu. Finalul a fost unul extrem de dificil pentru ea, deoarece a izbucnit în lacrimi atunci când a trebuit să plece acasă. Pe parcursul emisunii, viitoarea mămică și Cosmic au format un cuplu, dar povestea de dragoste dintre ei nu a durat foarte mult, deoarece o altă fată i l-a furat, aceasta fiind nimeni alta decât Cassandra…

Sursa

Sursa

 

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies