Home Stiri mondene O concurenta de la Puterea Dragostei este gravida? Andreea Mantea a dat-o de gol

O concurenta de la Puterea Dragostei este gravida? Andreea Mantea a dat-o de gol

de Clair

”Dacă tragem linie, în acest an și jumătate, sunt multe cupluri care au plecat și sunt împreună. Există și un copilaș (n.red. băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă), poate mai e unul pe drum…”, a spus Andreea Mantea.

”E gravidă Bianca, da. Da, am vorbit cu Bianca astăzi. Deja trebuie să ne uităm după cărucioare, pampers. Un copil o să aveți sau doi? Dacă e ca mine, doar un copil. Nu face față la mai mult. Nu fac mișto, nu i-a mai venit de 3 luni. Ea nu acceptă sarcina, îi e frică. Și-a pus și asta în buze și îi e frică. Și-a făcut analize. I-a zis și medicul că dacă își pune în buze, corpul se apără. Acum așteaptă analizele, dar îi e frică.

Ea zice că așteaptă să-i vină, că întârzie. Eu i-am spus să privească lucrurile altfel, că poate este însărcinată. Acum mă certați că spun că Bianca e gravidă. Că glumesc pe seama asta. Dacă aș spune că nu este, mă certați că de ce spun asta, nu vreau un copil cu Bianca, orice aș spune nu este bine. Ea e paranoică acum. Îi e frică să nu pățească ceva bebelușul. Am întrebat-o la ce se gândește acum, că nu a venit de 3 luni, a zis că ea așteaptă să-i vină. I-am spus să se gândească invers, că este. Dacă chiar ar fi gravidă, vă fac maine un clip și vă spun ce aș face, listă cu toate lucrurile pe care le-aș face de bucurie”, a declarat Livian de la Puterea dragostei pe vlog.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies