Home Stiri mondene O fostă vedetă a Antenei 1, la cârma emisiunii „Gospodar fără pereche”! Cine i-a luat locul Anamariei Prodan

O fostă vedetă a Antenei 1, la cârma emisiunii „Gospodar fără pereche”! Cine i-a luat locul Anamariei Prodan

de negriuelena

Anamaria Prodan și-a anunțat retragerea de la cârma emisiunii Gospodar fără pereche, din cauza lipsei de timp, afacerile din domeniul fotbalului neputând fi amânate.

„Nu plec niciodată de lângă voi și nici de lângă «Gospodar fără pereche», numai că nu mai am timp. S-au decalat filmările. Trebuia să fiu aici în România pentru filmări.

 Nu mai am cum, eu intru în perioada transferurilor la fotbal și atunci în noiembrie, decembrie, ianuarie, trebuie să muncesc.

Nu am cum. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să nu mai apuc să-i văd pe ei absolut deloc, să filmez și să fac fotbal.

Nu am cum, nu-mi ajung 24 de ore”, a declarat Anamaria Prodan.

Emisiunea va continua, dar cu o moderatoare nouă. Este vorba despre o fostă vedetă a Antenei 1, Geanina Ilieș.

„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea. G

Gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările!

Fiecare dintre ei are ceva special, un șarm aparte și cu o serie de preferințe și așteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat!

Voi, cele care citiți mesajul meu, ar trebui să intrați chiar acum să vă înscrieți, pentru că altfel veți regreta că v-au scăpat băieții ăștia minunați!

Harnici sunt, frumoși sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipsește doar să-și condimenteze viețile cu iubire! În viață, importante sunt liniștea sufletească și inspirația pe care ni le dă cel de lângă noi.

Abia aștept să fiu alături de ei și sper să îi ajut să-și găsească sufletul-pereche!”, a declarat Geanina Ilieș, potrivit Unica

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!