Home Stiri mondene O mai ții minte pe Ana Maria, cea care la 14 ani interpreta piesa „Ochii tăi”? Iată cum arată la 32 de ani, în rochie de mireasă!

O mai ții minte pe Ana Maria, cea care la 14 ani interpreta piesa „Ochii tăi”? Iată cum arată la 32 de ani, în rochie de mireasă!

de negriuelena

În 2001, pe când avea doar 14 ani, Ana Maria Georgescu a câștigat trofeul Mamaia, cu piesa Ochii tăi. Piesa a devenit rapid hit, publicul românesc fiind cucerit de inocența și talentul tinerei artiste.

Ana Maria Georgescu a fost din nou în centrul atenției și câțiva ani mai târziu, dar de data aceasta prin faptul că începuse o relație cu la fel de celebrul cântăreț Florin Chilian, relație ce a fost considerată de multă lume ca fiind controversată, atât din cauza diferenței mari de vârstă, ea fiind mai mică decât el cu 18 ani, cât și din pricina zvonurilor apărute în 2006, conform că acesta ar fi lovit-o.

Cu timpul, frumoasa brunetă a trecut peste perioada dificilă din planul personal și și-a pus ordine în viață. În prezent, ea are 32 de ani și s-a dedicat actoriei, aceasta interpretând piese de teatru. Unul dintre cele mai importante roluri ale sale este cel al Elizei Doolittle din musicalul My Fair Lady.

„Într-o lume în care e nevoie de un dicționar special ca să mai înțelegi ce scriu și ce vorbesc oamenii, cred că «My Fair Lady» te pune puțin pe gânduri. Mai mult, spectacolul are mult umor și este extrem de dinamic, râzi cu gura până la urechi și poți să plângi ușor în scena următoare, e plin de candoare și de eleganță, iar peste toate astea s-a presărat și puțină dragoste. (…).

După prima repetiție pentru «My Fair Lady» , Horia m-a invitat să cânt pe scenă alături de el, lucru care mi-a prilejuit emoții greu de stăpânit. Pe mai departe ne concentrăm pe Higgins și Eliza și povestea lor complicată, grea și incredibil de frumoasă”, a povestit Ana Maria în cadrul unui interviu.

 

Bruneta este fericită și pe planul sentimental. Aceasta și-a găsit alesul inimii, un bărbat pe nume Norbert. În urmă cu ceva timp, Ana Maria a dezvăluit pe conturile sale de socializare modul cum s-au logodit.

„De cele mai multe ori lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepți mai puțin. De exemplu, într-o noapte de mai, în Paris, într-o camera de hotel, doi oameni și-au promis să se iubească o viață. Mai apoi, au ajuns la un castel medieval din Franța, cu oameni minunați, din zilele noastre, au petrecut trei zile și trei nopți și s-au minunat de cât de frumoasă poate să fie viața”, a spus Ana Maria Georgescu, citată de wowbiz.ro.

 

Nunta celor doi s-a desfășurat în secret, în urmă cu câteva zile, tot în Franța. Aceasta a postat, tot pe conturile sale de socializare, fotografii de la nunta pe care au făcut-o în deplină discreție…

„Luată și dusă în lume”, este descrierea Anei Maria pe care a scris-o în dreptul unei fotografii în care apare împreună cu proaspătul său soț.

Surse: libertatea.ro, wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies