Home Stiri mondene O nouă veste rea pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii

O nouă veste rea pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii

de Clara

Problemele celor din Familia Regală britanică nu se mai opresc. Unul dintre membrii apropiați ai Reginei Marii Britanii a fost condamnat pentru viol, iar rușinea pe care Regina și familia sa o au de suportat este de nedescris.

Cum întreaga familie a Monarhului și el însuși sunt extrem de atenți la imaginea pe care o afișează în societate, un astfel de act nu poate fi trecut cu vederea. O persoană apropiată Reginei a recunoscut că a violat o femeie, iar acum își așteaptă pedeapsa.

Contele de Strathmore și-a asumat faptul că, în casa sa din Scoția, a atacat o femeie. Evenimentul neplăcut s-a desfășurat anul trecut, în luna februarie, victima fiind o fată de doar 26 de ani. Simon Bowes-Lyon, căci despre el este vorba, este un strănepot al Reginei Elisabeta a II-a, dar astfel de comportamente nu sunt tolerate în Familia Regală, indiferent de gradul de rudenie.

Inițial, Simon Bowes-Lyon a primit o cauțiune, iar numele său apare plasat în registrul infractorilor. Acum, vinovatul își așteaptă pedeapsa și va trebui să accepte și imaginea pe care și-a creat-o în rândul oamenilor.

„Aș dori, de asemenea, să-mi cer scuze familiei, prietenilor și colegilor pentru suferința pe care am provocat-o. Nu credeam că sunt capabil să mă comport așa cum am făcut-o… îmi asum responsabilitatea. În ultimul an, acest lucru a implicat căutarea și primirea de ajutor profesional, precum și acceptul de a pleda vinovat cât mai repede posibil”, a declarat acesta, conform playtech.ro.

„Mă adresez vouă într-un moment despre care știu că e din ce în ce mai dificil. O perioadă de mari perturbări pentru țara noastră, care au adus durere unora, probleme financiare pentru mulți și schimbări uriașe în viața de zi cu zi. Le mulțumesc tuturor celor care lucrează în sistemul sanitar, celor care îndeplinesc rolul esențial în viața de zi cu zi și care continuă să își îndeplinească îndatoririle în afara Casei în sprijinul nostru, al tuturor. Sunt sigură că națiunea se alătură azi pentru a vă da asigurări vouă, celor din prima linie, că sunteți apreciați oră de oră pentru lucrul extraordinar pe care îl faceți. Mulțumesc și celor care rămân acasă și îi protejează pe cei vulnerabili și îi scutesc pe alții de durerea resimțită când pierzi pe cineva drag. Dacă vom fi uniți și vom da dovadă de tărie de caracter, vom depăși această perioadă. Sper că în anii următori toți vor avea capacitatea să se mândrească cu felul în care au gestionat această provocare și cei care vor veni după noi vor spune că această generație de britanici a fost la fel de puternică precum oricare alta din istorie”, a adăugat și Regina Elisabeta, conform sursei menționate anterior…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies