Home Stiri mondene O vedetă de pe Instagram câștigă 7.000 de euro pentru o singură postare

O vedetă de pe Instagram câștigă 7.000 de euro pentru o singură postare

de Arseni Ana
Abigail Ratchford

O foarte bine cunoscută vedetă din America, Abigail Ratchford, în vârstă de 27 de ani, a reușit să strângă până acum o adevărată avere, la care unii nu îndrăznesc nici măcar să viseze.

Abigail Ratchford, cunoscută și ca The Queen of Curves, datorită formelor sale apetisante, se poate lăuda cu mai mult de nouă milioane de fani pe Instagram.

Într-un interviu acordat tabloidului american Daily Star, tânăra californiancă a declarat că, doar până acum, de pe urma postărilor de pe rețeaua de socializare a reușit să strângă impresionanta sumă de 900.000 de dolari. Impresionant, nu-i așa?

The Sun, o altă revistă bine cunoscută de peste Ocean, a avut un articol despre felul în care Abigail Ratchford spunea despre sumele impresionante pe care le cere pentru o singură postare. Așadar, pentru doar o postare sponsorizată, tinerei îi intră în cont 7.000 de euro. Aceasta a mai declarat și faptul că, datorită numărului impresionant de urmăritori pe care îl are pe rețeaua de socializare, produsele promovate de ea vor genera vânzări masive, iar acest lucru o determină să ceară sume impresionante pentru o singură postare promovată.

Datorită modului în care arată, Abigail nu doar că reușește să își păstreze milioanele de urmăritori pe care i-a fascinat până acum, dar reușește să facă tot mai mulți, sporindu-și notorietatea în mediul online. Impactul postărilor sale sponsorizate este din ce în ce mai mare, iar acest lucru îi justifică sumele foarte mari pe care le cere pentru a face reclamă unui produs.

Abigail are mai multe contracte însă a ales să vorbească despre cele pe care le are cu Fashion Nova și Ignite. Frumoasa americancă a declarat faptul că, datorită numărului mare de urmăritori pe care îi are pe Instagram, își permite să ceară sume mari pentru a face reclamă. Contractele pe care Abigail le are cu cele două firme, respectiv Fashion Nova și Ignite, îi aduc bani frumoși în cont în fiecare lună, dovadă că afacerile sunt prospere, iar modul ei de a le promova produsele este eficient.

View this post on Instagram

Upclose or zoomed out?! 1 or 2?! 🥰

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Mai mult decât atât, aceasta a povestit și modul în care a devenit faimoasă, iar acest lucru s-a datorat unor poze care au devenit virale și, astfel, a devenit cunoscută. Datorită modului în care arată, Abigail și-a câștigat dreptul de a apărea în mai multe reviste, printre care enumerăm Playboy, Maxim și Esquire.

Americanca a dezvăluit faptul că, pentru a-și păstra imaginea care îi aduce atât de mulți bani, produsele de înfrumusețare și cosmeticele o fac sa scoată din buzunar 2.500 de dolari lunar…

De asemenea, a recunoscut faptul că a ales să intervină chirurgical pentru a-și mări buzele, a elimina grăsimea de pe brațe și nu s-a sfiit nici când și-a pus botox la frunte și în colțurile ochilor.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies