Home Stiri mondene Oana Lis a dezvăluit totul! Care este boala devastatoare de care suferă Viorel Lis: „Din păcate, este diagnosticat cu…”

Oana Lis a dezvăluit totul! Care este boala devastatoare de care suferă Viorel Lis: „Din păcate, este diagnosticat cu…”

de negriuelena

Nu este un secret faptul că Viorel Lis, în vârstă de 75 de ani, s-a tot confruntat cu diverse probleme de sănătate de-a lungul anilor, dar puțini știu care este boala care îl macină în prezent.

Soția sa, Oana Lis, ce are 40 de ani, i-a fost întotdeauna alături, dar de la o vreme cei doi nu au mai fost văzuți la evenimente.

De curând Oana Lis a dezvăluit care este boala gravă care îl ține pe fostul edil al Capitalei departe de evenimentele care au loc în spațiul public.

„Din păcate, Viorel este diagnosticat cu depresie. Pe de o parte, este normal, având în vedere toate problemele medicale din ultimii ani.

E normal să-ţi afecteze şi psihicul, ia şi pastile, din acest punct de vedere, ca să poată să doarmă, să stea liniştit şi eu îl ajut cu ce pot ca soţie-psiholog.

De exemplu, am fost plecaţi la mare vreo zece zile şi la început nici nu voia să meargă, nu voia să iasă din casă, a trebuit să mă rog de el, a trebuit să insist şi apoi, când s-a întors de la mare, Doamne, deci era alt om!

Pe de altă parte, majoritatea oamenilor după ce trec de o vârstă se confruntă cu depresia. Viorel este un om care a avut două mii de oameni sub conducerea lui.

E foarte greu ca dintr-odată să fii un pensionar normal, după ce ai fost activ toată viaţa, dar eu îl susţin cum pot”, a spus Oana Lis, care în acest an a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Hyperion din București.

„Tratamentul costă foarte mult, iar el e din ce în ce mai trist. Nu mai vrea să iasă din casă şi are stări de depresie. Abia l-am convins să meargă la mare.

I-a făcut foarte bine această vacanţă, s-a simţit bine, a cântat, e vesel. Am avut nişte prieteni care m-au ajutat cu cazarea.

Pe noi familia nu ne ajută cu nimic, se ştie lucrul ăsta, dar ne sunt aproape cunoştinţe şi prieteni de la care nu ne aşteptam deloc”, a mai declarat Oana Lis…

Sursa: cancan.ro, click.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies