Home Stiri mondene Oana Lis, dezvăluiri sfâșietoare despre drama sa mai puțin cunoscută

Oana Lis, dezvăluiri sfâșietoare despre drama sa mai puțin cunoscută

de negriuelena

Oana Lis a vorbit mereu cu sinceritate despre situațiile dureroase prin care a trecut în copilărie și adolescență.

Recent, aceasta a oferit detalii noi despre perioada grea prin care a trecut, evidențiind mediul toxic în care a crescut și neajunsurile cu care s-a confruntat.

„Atunci când eram mică, sărbătorile nu au fost atât de fericite pentru că tânjeam la ce voiau ceilalți copii. Am făcut parte dintr-o familie disfuncțională, nu săracă, de nivel mediu.

Părinții mei aveau proprietate, o discotecă, dar, din păcate, tatăl meu bea, ne bătea, de sărbători era tot timpul ceartă.

Nu am amintiri să facem pomul împreună. Singurele sărbători fericite au fost la bunica mea, mai primeam, ca orice copil, o portocală, o ciocolată.

Când miros portocale sau cozonac mi se pare că e mirosul Crăciunului. Păpuși n-am avut niciodată, abia acum la 30 de ani mi-am luat un urs imens.

De sărbători fugeam de acasă la prieteni, nu voiam să-mi aranjez acasă sau să chem pe cineva. În ultimii ani am început să mă schimb.

Nu-mi aduc aminte să-mi fi dorit ceva și să fii primit, erau doar certuri și scandaluri. De sărbători se și bea mult, atunci iese și scandalul.

Când e vorba de un om alcoolic, el caută scandal din orice. Acum, privind cu ochi de psiholog, copilul nu are nicio vină.

Eu mi-aș fi dorit ca mama mea să fie puternică și să divorțeze, nu mi-a plăcut că a stat până a și murit din atâtea bătăi…

Nu aveam părinți la care să mă duc, o masă mare, familie extinsă”, a spus Oana Lis în cadrul emisiunii de televiziune Răi, da’ Buni.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..