Home Stiri mondene Oana Roman a făcut anunțul-bombă! De ce s-a despărțit de soțul ei, după aproape șapte ani

Oana Roman a făcut anunțul-bombă! De ce s-a despărțit de soțul ei, după aproape șapte ani

de negriuelena

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, s-au despărțit, iar vedeta a confirmat acest fapt printr-un anunț oficial pe care l-a făcut pe pagina sa de Facebook.

Deocamdată nu s-a ajuns la divorț, dar Oana Roman și Marius Elisei s-au separat, menținând totuși o relație bună de dragul fiicei lor, Isabela.

Cei doi se vor implica în continuare împreună de creșterea fetiței, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Aceștia s-au separat deoarece nu se mai înțeleg.

„Am ezitat de zeci de ori să fac această postare! Am scris-o și am șters-o apoi! Din păcate, o fac până la urmă!

Sunt un om asumat, sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă, așa cum se face pe rețelele sociale.

Am o datorie fata de publicul meu, pe care nu l-am mințit niciodată. Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații.

În aproape șapte ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată,

dar am avut și momente foarte grele in care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!

Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră și, deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul in care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu.

Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide.

Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere.

Când părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o trauma de nedescris.

Vreau ca Isabela să NU trăiască această suferință, și îmi doresc ca relația noastră ca părinți să rămână una civilizată și de prietenie în a putea să ne creștem în mod responsabil copilul.

Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni, s-a implicat impecabil din punct de vedere afectiv și fizic în creșterea Isabelei,

am trăit multe lucruri frumoase și pentru asta îl respect și îl voi respecta toată viața mea!

Îmi doresc sa avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care îl avem.

Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă.

Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi știm că această separare este unica soluție…

Mi-aș dori ca presa să nu speculeze aberant, atât timp cât cred că am fost destul de clară!”, este mesajul pe care Oana Roman l-a transmis prin intermediul contului său de Facebook.

Surse: wowbiz.ro, kfetele.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies