Home Stiri mondene Oana Roman a fost trădată de prieteni. Iată mesajul dureros pe care l-a transmis!

Oana Roman a fost trădată de prieteni. Iată mesajul dureros pe care l-a transmis!

de Buinoschi Andreea

Oana Roman a atacat din nou persoanele din jurul său. Fiica lui Petre Roman s-a săturat de falsitatea pe care o afișează unele persoane și a decis să își spună părerea legată de acest subiect. Mai mult decât atât, se pare că trădarea a venit chiar din partea prietenilor, ceea ce face acest lucru și mai greu de suportat.

Toată lumea știe că Oana spune mereu lucrurilor pe nume și că, indiferent de gradul de sensibilitate a subiectului, vedeta nu se ferește și spune totul verde în față. De data aceasta, soția lui Marius Elisei a atacat persoanele pe care le considera apropiate, acuzându-le de trădare.

„Nu prea mai există prieteni! Există lume, cunoștințe, dar puțini prieteni! Dacă aveți măcar câțiva, să-i prețuiți și să sperați că și ei vă prețuiesc. Eu îmi iubesc prietenii și sper că și ei pe mine”, a scris aceasta, pe contul său de Instagram. Marius Elisei, soțul său, a transmis și el un mesaj, spunând că oamenii sinceri trebuie apreciați și ținuți aproape, mai ales dacă sunt lângă tine trup și suflet, semn că Oana nu a fost singura victimă a acestui eveniment.

Mai mult decât atât, vedeta a spus că anul 2020 a adus multe schimbări în viața sa. Aceasta a făcut-o să realizeze faptul că prietenii adevărați sunt extrem de puțini la număr și se bucură că lunile care au trecut până acum i-au deschis ochii și a reușit să vadă caracterul persoanelor care îi erau apropiate. „Sunt din ce în ce mai puțini, iar anul ăsta greu a arătat că până la urmă doar interesele contează pentru unii. Eu tot mai cred că prietenia este un dar imens! Chiar dacă uneori devine unilateral!”, a mai declarat aceasta…

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies