Home Stiri mondene Oana Roman a stârnit un val de reacții în online

Oana Roman a stârnit un val de reacții în online

de Clara

Oana Roman a decis să facă o schimbare majoră în viața ei și s-a hotărât să slăbească. Mândră că a realizat acest lucru, Oana a început să pună din ce în ce mai multe poze cu ea în online, dar nu toate persoanele se bucură pentru schimbarea prin care a trecut.

Câțiva internauți au acuzat-o pe aceasta că și-a editat pozele, deoarece vrea să pară mai slabă și foarte puține persoane s-au bucurat pentru că a reușit să dea jos destul de multe kilograme.

„Să mor dacă am văzut că poza e editată! Respect pentru tine ca om, dar si ca atitudine (răspuns la răutăți)”, „Piciorul drept e cam strâmb de la atât editat”, „O să ajungeți la olimpiada de mușcat de cur pe Oana Roman, la cât vă antrenați! Ce draq aveți cu fata asta, la ce va profita vouă să intrați pe pagina ei și să încercați să faceți mișto de ea, chiar nu înțeleg. Lumea e mare, cărări multe, găsiți-vă una pe care să mergeți cu capul drept și ochii deschiși! Când e grasă, de ce e grasă, când slăbește, ca nu slăbește, foarte, foarte, foarte important pentru cum vă faceți voi viața!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate la cea mai recentă postare a sa.

„Bravo, Oana, ești o femeie care merită tot respectul din lume️. Sper să îți meargă bine în noua afacere! O vară superbă să ai!!!”, „Nu băga în seamă, că nu are rost, mergi înainte, că viața este frumoasă, o seară frumoasă să aveți!”, „Ești spectaculoasă și radiantă”, „Felicitări, Oana, ești minunată! Nu răspunde la cei cârcotași, ei doar atât știu! Te-am admirat când ai fost mai plinuță, și acum pentru mine contează caracterul omului și bunul-simț, iar tu le ai din plin. Fii binecuvântată împreună cu cei dragi!”, au fost unele dintre comentariile de apreciere lăsate la postarea Oanei…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies