Home Stiri mondene Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru

de Clara

Zilele trecute, Camelia Mitoșeru a fost operată de urgență, după ce intervenția chirurgicală inițială a fost amânată din cauza lipsei de sânge din spital. Acum, Oana Roman, o bună prietenă de familie, a spus cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru după ce a ieșit din operație.

„Urmează perioada de recuperare, el nu poate să meargă la ea. Tot ce putem afla e prin telefon de la personalul medical. Dar e ieșit cu bine, iar aseară era ok și probabil va fi la terapie intensivă și, după aceea, va urma recuperarea. A fost o operație grea, a fost făcută de un mare profesionist”, a spus aceasta, pentru cei de la Antena Stars.

În ciuda tragediei care se putea întâmpla în urmă cu doar câteva zile, în momentul de față, Camelia Mitoșeru este bine și este ținută sub observație.

În urmă cu doar câteva zile, înainte de operație, Oana oferea câteva detalii despre ceea ce urma să se întâmple, dând de înțeles că, deși operația era una dificilă, totul va ieși așa cum trebuie.

„În primul rând, astăzi s-a întâmplat o mobilizare extraordinară, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au răspuns imediat. În câteva ore, foarte mulți oameni au donat și ne-au ajutat să strângem sângele de care aveam nevoie. Dânsa are o grupă de sânge mai rară, are A2 și RH pozitiv, și nu s-a găsit sânge pentru că deja se știe că în România este lipsă de sânge. Nu știu foarte multe detalii, dar știu că va fi operată de un mare neurolog, este pe mâini extraordinar de bune. Din păcate, nu s-a putut astăzi, dar va fi operată miercuri, ceea ce este o veste bună. Este o operație care va dura destul de mult, dar nu cred că vor fi probleme. Evident că o anestezie generală și o operație la cap sunt cum sunt, dar eu cred că trebuie să ne gândim la partea bună a lucrurilor și să ne rugăm pentru ea”, declarase Oana Roman pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies