Home Stiri mondene Oana Roman, criticată pentru faptul că are gușă și fălci

Oana Roman, criticată pentru faptul că are gușă și fălci

de Clara

Oana Roman a fost criticată mereu pentru felul în care arată. În ciuda faptului că a explicat de mai multe ori că problemele sale cu greutatea sunt cauzate de alte probleme de sănătate, oamenii au tot continuat să facă glume pe seama ei, dar și să o critice.

Mai mult decât atât, deși fiica lui Petre Roman a reușit să slăbească foarte mult, gurile rele încă au lucruri de comentat la adresa ei, dar vedeta reacționează imediat. Recent, acesteia i s-a reproșat faptul că are gușă și fălci, dar soția lui Marius Elisei le-a răspuns de îndată cârcotașilor.

„Pentru domnișoarele care au spus că-mi modific buzele și că am fălci și gușă. Sunt complet nemachiată și se vede că nu mai am fălci și mai am foarte puțină gușă. Așa, ca să vă liniștiți.

Pentru fetițele care nu au alte treburi. Fără machiaj și fără filtru. Caut fălci și gușă. Voi le vedeți?”, a declarat Oana pe contul său de Instagram.

„Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa.

Eu eram un copil care făcea sport. După Revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost ruptă de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult…

La mine această problemă nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că am trecut printr-o depresie foarte gravă. S-au făcut site-uri cu bancuri despre mine, dar niciunul dintre ei n-a vrut niciodată să afle despre ce e vorba”, a explicat Oana în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies