Home Stiri mondene Oana Roman, criză de nervi pe Instagram. O domnișoară este motivul

Oana Roman, criză de nervi pe Instagram. O domnișoară este motivul

de Clara

Oana Roman a transmis prin intermediul contului său de Instagram un mesaj tăios, după ce o tânără i-a luat fața, în timp ce stătea la coadă, în mașină. Vizibil revoltată, vedeta și-a exprimat opinia și a spus că aceste lucruri se întâmplă din lipsă de educație.

„Stăm la barieră la Pipera și domnișoara s-a băgat în față nebuna, se grăbește. Mai are puțin și trece peste barieră. M-a și înjurat. (…) Cam asta e România, ne băgăm în față că n-avem timp și n-avem educație, bun-simț. Nu a vrut ea să stea la coadă, a vrut ea să fie prima, să-mi taie mie calea la barieră. Bravo, fetiță, ești foarte șmecheră, ai ajuns departe băgându-te în față”, a declarat aceasta prin intermediul unui InstaStory.

În cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro, Oana Roman a vorbit despre cum a trecut peste perioada de izolare împreună cu Marius, după ce a fost aproape de a semna actele de divorț.

„Într-un stadiu relativ OK. În perioada de izolare a fost foarte bine, culmea. Am stat cu toţii împreună şi nu au existat probleme. Mai apar probleme din cauza faptului că se muncește foarte mult, avem presiune foarte mare pe noi, pentru el nu este uşor să stea cu mama, care este o femeie în vârstă, cu tabieturile ei, iar el nu este întotdeauna fericit cu situaţia asta şi pot să-l înţeleg din anumite puncte de vedere”, a declarat Oana.

„Isabela este foarte legată de Marius, este tatăl ei, care a avut grijă de ea de când s-a născut. Eu am fost foarte bolnavă în prima perioadă a vieţii ei, iar el a avut grijă de ea şi s-a legat ceva foarte special între ei. Este un tată extraordinar de bun şi un bărbat cu foarte multe calităţi, dar sunt momente în care apar diverse discuţii, pe care eu încerc să le rezolv cumva. Uneori reuşesc, alteori nu, dar nu s-a ajuns la o despărţire definitivă şi irevocabilă”, a mai mărturisit vedeta…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies