Home Stiri mondene Oana Roman, decizie neașteptată. De ce va vinde apartamentul

Oana Roman, decizie neașteptată. De ce va vinde apartamentul

de negriuelena

Oana Roman a fost de curând prezentă în platoul emisiunii Agenția VIP, unde a dezvăluit motivul care a stat la baza deciziei de a își vinde apartamentul.

Aceasta dorește să se mute într-o locuință mai mare, o casă spațioasă în care să locuiască și mama sa, Mioara Roman, care are probleme de sănătate, iar vedeta nu dorește să o lase singură. Drept urmare, speră să vândă apartamentul din zona Tei și să cumpere o casă lângă București până în luna septembrie.

„Mama nu s-a simţit bine acum ceva vreme. Acum e mai bine. Pentru că nu s-a simţit bine, eu m-am speriat foarte rău. Norocul a fost că a putut sa mă sune să-mi spună că i s-a făcut rău. Până am ajuns la ea, am simţit că trec vreo trei ani. Era mijlocul zilei, eu stau în Tei, ea destul de departe. Am sunat la Salvare, a ajuns înaintea mea… În urma analizelor nu s-a identificat realmente de la ce… Pentru că s-a lovit foarte tare când a căzut, a fost destul de nasol. A stat atunci o săptămână în spital… Mă tot gândeam că e foarte complicat faptul că stă destul de departe de mine. Am ajuns la concluzia că într-un fel trebuie să fie mai aproape de noi ca să o putem monitoriza un pic mai mult. Nu eram pregătiți în vara asta să o facem, dar forțați de alte împrejurări, am hotărât că e mai bine să vină să stea la noi. Problema este că noi nu avem destul spațiu încât să stăm toţi pe o perioadă lungă în această casă.

Noi avem un apartament foarte frumos, care are aproape 100 de metri pătrați, dar doar trei camere. Izabela e mare deja, trebuie să aibă camera ei… Varianta la care ne gândim este să vindem apartamentul şi să cumpărăm o casă mai mare, cu mai multe camere, în care putem sta toţi liniștiți. Probabil nu va fi chiar în Bucureşti. Noi aveam de mult gândul să ne mutăm la casă, să avem curtea noastră, să scăpăm de câţiva vecini. Pot să scriu o carte despre ce discuţii am avut cu vecinii… Mi-au pus gard la terasă, am pus plângere pentru că pentru orice astfel de construcție trebuie să autorizație… Acum au pus camere de luat vederi (…) Ei ne pun pe toţi din bloc să plătim pentru nişte camere pe care le folosesc ca să vadă ce face câinele meu în grădină”, a declarat Oana Roman…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies