Home Stiri mondene Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru

Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru

de Clara

Ieri, mai multe vedete din România s-au mobilizat și au cerut ajutorul oamenilor pe Internet. Mama lui Mitoșeru, Camelia Mitoșeru, a aflat că suferă de o boală extrem de gravă și, pentru a putea fi operată, a avut nevoie de sânge. Cum spitalele din România nu dispun de el, mai multe persoane le-au cerut urmăritorilor să doneze.

După câteva ore, lucrurile s-au așezat, deoarece, conform Oanei Roman, prietena lui Mihai Mitoșeru, oamenii au donat, iar operația poate avea loc.

În urmă cu puțin timp, fiica lui Petre Roman a intrat în direct la Antena Stars și a vorbit despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru. Aceasta a oferit și câteva detalii despre operația care urmează să fie efectuată.

„În primul rând, astăzi s-a întâmplat o mobilizare extraordinară, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au răspuns imediat. În câteva ore, foarte mulți oameni au donat și ne-au ajutat să strângem sângele de care aveam nevoie. Dânsa are o grupă de sânge mai rară, are A2 și RH pozitiv, și nu s-a găsit sânge pentru că deja se știe că în România este lipsă de sânge. Nu știu foarte multe detalii, dar știu că va fi operată de un mare neurolog, este pe mâini extraordinar de bune. Din păcate, nu s-a putut astăzi, dar va fi operată miercuri, ceea ce este o veste bună. Este o operație care va dura destul de mult, dar nu cred că vor fi probleme. Evident că o anestezie generală și o operație la cap sunt cum sunt, dar eu cred că trebuie să ne gândim la partea bună a lucrurilor și să ne rugăm pentru ea”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii.

Ea a fost foarte liniștită de când a aflat cineva o va opera, doar că astăzi a fost un moment de tensiune, nu a fost vina nimănui.

Eu ce am făcut astăzi, am făcut pentru bunul meu prieten, am fost lângă el pentru că au fost momente grele în aceste săptămâni. De dimineață a fost încordat pentru că nu a știut cum va fi, dar acum este ok. Am făcut tot ce am putut pentru el”, a spus Oana Roman, pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies