Home Stiri mondene Oana Roman i-a spus lui Pepe că Raluca are alt bărbat

Oana Roman i-a spus lui Pepe că Raluca are alt bărbat

de Clara

De doar câteva zile, s-a aflat că Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe. Se pare că vestea nu i-a fost dată de un jurnalist de investigație prima dată, așa cum s-a spus până acum, ci chiar de Oana Roman, buna prietenă a artistului.

După ce fiica lui Petre Roman i-a spus lui Pepe că soția sa a plecat la munte cu un alt bărbat, cântărețul a confruntat-o, iar aceasta a confirmat.

Mai mult decât atât, se pare că episodul în care ar fi fost bătută de către artist a fost doar o minciună pusă la cale de Raluca. Oana Roman a mărturisit că nimic nu a fost adevărat, iar soția lui Pepe vrea doar să iasă nevinovată.

„Eu am aflat, ca toată lumea, de pe YouTube. Nimic nu a prevestit această situație. A fost un eveniment în familie, cu o săptămână înainte de acest anunț al lui. Este un lucru pe care noi nu l-am văzut venind.

El, fiind Rac, e un om mai introvertit. În momentul în care a făcut acest anunț, noi, cei din familie, am încercat să îl sprijinim. Cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest lucru, el nu și-a dorit acest divorț, n-a înțeles de ce Raluca și-a dorit.

Nu cred că a înțeles și nimeni n-a înțeles. Această informație a ajuns și la urechile mele, la un moment dat. Auzisem despre asta, dar eu nu mă bag, de obicei, în lucruri, dacă nu am o informație. Au venit oameni la mine și mi-au spus: «Raluca a fost cu unii la munte».

Eu nu am putut să probez chestia asta și atunci nu m-am băgat. I-am spus că am auzit chestia asta. El a mai auzind, probabil, și din altă parte, a început să își facă propria lui anchetă…

Este clar că el și-a dorit, dacă tot s-a ajuns în momentul acesta al divorțului și al separării, ca lucrurile să se întâmple cât se poate de amiabil și de civilizat, în primul rând, pentru copii. Pentru el, pe lumea asta copiii sunt lucrul cel mai important”, a declarat Oana Roman.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies