Home Stiri mondene Oana Roman îl atacă pe vloggerul „Colo”: „Nu înțelegi dimensiunea dezastrului pe care îl provoci unor copii”

Oana Roman îl atacă pe vloggerul „Colo”: „Nu înțelegi dimensiunea dezastrului pe care îl provoci unor copii”

de negriuelena

Oana Roman se află printre persoanele publice care au ales să își exprime părerea la adresa vloggerului Alexandru Bălan, cunoscut în mediul online drept „Colo”, cel care instiga la agresiuni sexuale împotriva minorelor.

Aceasta i s-a adresat vloggerului, precizând că este terifiată de ceea ce a transmis acesta și că nu este conștient de impactul pe care îl are mesajul său asupra copiilor.

Oana Roman a punctat faptul că scuzele lui sunt doar o formalitate deoarece este cercetat de oamenii legii, fiind de părere că ea nu crede ceea ce spune el.

Mai mult decât atât, din cauza celor ca el, Oana roman a decis să restricționeze accesul fetiței ei la platforma YouTube.

„Eu am urmărit răspunsul tău. Din poziția unui om cu masterat la Sorbona, dar și de om care duce o viață publică de 30 de ani, adică probabil dinainte ca tu să te naști, spun așa: vocabularul este redus la nivel de clasa a doua, maximum!

Fata mea, la șase ani, face acorduri corecte, tu nu. Tonul nu este credibil. Adică, se vede că vorbești doar ca să nu îți facă ăștia dosar, dar nu crezi ce spui.

M-am hotărât să închid definitiv accesul copilului meu la YouTube. Pentru că, dacă asta se promovează acum, sunt terifiată.

Tu sigur dormi bine noaptea, pentru că nu înțelegi dimensiunea dezastrului pe care îl provoci unor copii, tu și alții ca tine.

Eu însă dorm cu grijă, pentru că ce vine după mine, ca generație, este o nenorocire”, a mărturisit Oana Roman pe contul său de Facebook…

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies