Home Stiri mondene Oana Roman, în cea mai sexy ținută după slăbirea drastică! A uimit pe toată lumea cu apariția sa

Oana Roman, în cea mai sexy ținută după slăbirea drastică! A uimit pe toată lumea cu apariția sa

de negriuelena

Oana Roman a luat parte de curând la un eveniment monden unde a atras privirile tuturor, datorită rochiei sale extrem de sexy și care o avantaja.

Vedeta a purtat o rochie ciclam până la genunchi ce i-a lăsat umerii goi, toată lumea fiind surprinsă de curajul de care a dat dovadă purtând o asemenea ținută îndrăzneață.

Aceasta a slăbit foarte mult, iar rochia i-a pus în evidență silueta, fanii grăbindu-se să îi lase aprecieri în legătură cu felul în care arată și cât îi stătea de bine în rochia respectivă.

Se pare că totul îi merge cum nu se poate mai bine de la un timp, Oana Roman bifând reușită după reușită.

Nu doar că a reușit să piardă mult în greutate, dar recent a achiziționat și vila mult visată, în valoare de 160.000 de euro, unde s-a mutat împreună cu familia.

Aceasta însă a precizat că muncește foarte mult și că nu îi cad banii din cer, fiind întrebată des de fani de unde și-a permis achiziționarea unei vile atât de scumpe.

„Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer.

E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, organizez multe evenimente importante, dar totuşi nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu.

Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa. Eu mă trezesc cu noaptea în cap şi mai vin acasă după miezul nopţii…

Am noroc cu Marius, că stă cu copilul”, a declarat Oana Roman pentru Click!.

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies