Home Stiri mondene Oana Roman, întâlnire de gradul zero cu Petre Roman

Oana Roman, întâlnire de gradul zero cu Petre Roman

de Clara

Oana Roman și Petre Roman nu au o relație tată-fiică așa cum ar fi trebuit, iar totul a fost explicat chiar de către vedetă. Se pare că fostul primar nu le mai văzuse nici pe Oana, și nici pe propria neapoată de ceva vreme, dar, în urmă cu câteva zile, au reușit să se întâlnească toți.

În cele din urmă, apele s-au mai liniștit, iar Petre Roman s-a întâlnit cu fiica și nepoata sa, după șapte luni de pandemie. „O perioada lungă nu ne-am văzut pentru că a fost această situație din primăvară până acum. De ceva vreme, da. Ne-am văzut cu el acum câteva zile, de exemplu”, a mărturisit Oana în cadrul unei emisiuni televizate.

În urmă cu ceva timp, soția lui Marius Elisei a vorbit despre comportamentul distant al tatălui său, spunând că este extrem de dezamăgită de felul în care stau lucrurile. „Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împrejurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales.

Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine însă e o mare durere, întrucât îmi doream să se bucure pentru această realizare a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui. Este singura lui nepoată. Și, pentru ea, el este, practic, un străin”, a declarat Oana Roman pentru cei de la Viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies