Home Stiri mondene Oana Roman nu se mai ascunde. A dezvăluit ce face pentru a ascunde imperfecțiunile corpului

Oana Roman nu se mai ascunde. A dezvăluit ce face pentru a ascunde imperfecțiunile corpului

de Clara

Deși a slăbit foarte mult în ultima perioadă, Oana Roman nu este mulțumită pe deplin de rezultatul obținut. Vedeta a recunoscut că încă poartă lenjerie modelatoare și că o ajută foarte mult.

„Deși am mai slăbit, încă port lenjerie modelatoare ce mă ajută să mai ascund anumite imperfecțiuni și să-mi strângă și zona abdomenului, unde am suferit o intervenție majoră după ce am născut și am avut complicații în urma cezarienei”, a scris Oana Roman în dreptul pozei postate pe contul său de Instagram.

Fiica lui Petre Roman este o persoană extrem de asumată și care nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume. Tocmai din acest motiv, soția lui Marius Elisei a postat respectiva poză în mediul online, tocmai pentru ca internauții să vadă cum arată ea, de fapt.

Fanii au fost alături de vedetă și i-au transmis doar gânduri frumoase. „Arați foarte bine, ești pe zi ce trece mai luminoasă, mai frumoasă. Am urmărit în urma cu câțiva ani ce ți s-a întâmplat după naștere… regretabil, sincer”, „O femeie frumoasă, mamă, soție… O femeie puternică 😘💐”, „❤️👏❤️❤️❤️FELICITĂRI, Oana, îți doresc multă sănătate!”, „Felicitări pentru tot ce faci frumos, draga mea! 💗😘💐”, sunt doar o parte dintre comentariile primite.

În urmă cu mai mulți ani, Oana Roman le-a spus celor de la WOWBiz.ro care este motivul pentru care are probleme cu greutatea: „Totul s-a întâmplat la 13 ani, făceam sport și ieșeam la joacă. Peste noapte, a venit Revoluția și viata mea s-a schimbat peste noapte. Au venit unii și au tras cu mitraliere. Într-o singura noapte am fost mutați forțat din casă în altă parte. Am trăit în teroare. Un aghiotant ne supraveghea constant 24/24 în casă cu mitraliera. Este cumplit, nu mai aveam rădăcini, prieteni, nimic.

Am fost nevoita să renunț la sport. S-a instalat și o depresie gravă, profundă. Eu nu am știut cum să o tratez, tata era plecat cu zilele, mama era îngrozită. La școală eram înjurată, au fost traume infernale. Ele au declanșat o depresie gravă care, la rândul ei, a creat un dezechilibru hormonal. Nici pana azi medicii nu mi-au găsit leac. Eu nu sunt un om care mănâncă mult și s-a îngrășat. Eu cred ca Adelina mănâncă mai mult decât mine. Totul este psihic, vine de la cap și de la problemele acelea (n. r. – Revoluția). Eu nu au reușit sa trec peste ele”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies