Home Stiri mondene Oana Roman, primele declarații despre divorțul Larisei și al lui Alin Oprea

Oana Roman, primele declarații despre divorțul Larisei și al lui Alin Oprea

de Clara

Larisa și Alin Oprea au decis să divorțeze, în ciuda celor 23 de ani de căsnicie pe care îi aveau. Se pare că fostul component al trupei Talisman a înșelat-o pe soția sa, iar aceasta nu i-a iertat gestul.

Mai mult decât atât, Oana Roman are și ea un cuvânt de spus în legătură cu acest subiect. Vedeta sare în apărarea lui Alin și nu a ezitat să facă acest lucru în mod public.

„Eu cred că 99% dintre femeile care divorțează spun această frază. Nu mi se pare ceva ieșit din comun. Toate spun la fel. (…) Eu îl știu pe Alin. Nu am mai vorbit demult cu el. Sunt prietenă și cu Tavi Colen. Foarte bună. Eu știu că acolo au fost tensiuni când s-a destrămat trupa. (…) Ea ar fi fost cauza principală a spargerii trupei Talisman. Ea l-ar fi influențat pe Alin să nu mai colaboreze cu Tavi deși ei erau într-o perioadă de mare-mare succes. El a iubit-o foarte mult, a ținut cont de sfaturile ei”, a spus aceasta.


„Momentul în care ea a decis să plece cu copiii a făcut clar că acolo a fost o ruptură mai veche. Nu pleci așa, peste noapte (chiar dacă este vorba despre studiile copiilor). Și eu am intrat la o școală importantă în Paris și nu a venit nimeni după mine. Nici măcar mama. M-am dus singură, frumos. Există cămine speciale foarte ok unde stau (adolescenții minori care studiază în afară).”, a continuat Oana.

„Eu nu pot să-mi permit să speculez. Mă, dar lași un bărbat singur, o lună, două, trei, cinci, șapte, nouă. Pe bune acum. Un an? La ce te aștepți? E bărbat. E încă tânăr. Nu știu ce să zic. Nu știu dacă e adevărat sau nu, dar așa, omenește, gândind din afară: stă bărbatul ăla singur atât timp?”, a spus vedeta, fiind întrebată despre zvonurile legate de triunghiului amoros…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies