Home Stiri mondene Oana Roman s-a decisă să le închidă gura răutăcioșilor

Oana Roman s-a decisă să le închidă gura răutăcioșilor

de Clara

Oana Roman este una dintre cele mai criticate vedete din showbizul românesc. Aceasta se confruntă cu valuri de hate în fiecare zi și, deși mereu le atrage atenția celor care îi lasă comentarii sau mesaje jignitoare, internauții nu se opresc. Acum, aceasta s-a decis să schimbe foaia și îi taxează grav pe cei care o deranjează.

„Vorbiți aiurea, dau block! Direct! Jigniți, faceți mișto, mă faceți urâtă și penibilă, primiți block. Punct!”, a spus aceasta pe Instagram, vizibil deranjată de ceea ce i se întâmplă. Fire puternică, soția lui Marius Elisei nu mai are de gând să tolereze aceste comportamente și va tăia răul de la rădăcină.

Oana s-a confruntat mereu cu astfel de persoane. În cadrul unei discuții cu cei de la viva.ro, fiica lui Petre Roman a vorbit despre bullying-ul la care a fost expusă. „În occident și în țările civilizate, bullying-ul este, practic, interzis pentru că o persoană care hărțuiește din punctul de vedere al fizicului pe altcineva poate fi judecat și condamnat pentru chestia asta, tocmai pentru că se consideră că această hărțuire legată de fizicul cuiva poate produce traume foarte mari, traume care pentru unii oameni nu se mai pot vindeca niciodată. Eu am avut noroc pentru că sunt trecută prin foc și sabie și sunt deșteaptă, citită, educată și nu mă cobor la nivelul altora.

Eu am fost călcată în picioare zece ani, timp în care nimeni nu s-a scandalizat de acest lucru, nimeni nu a sărit să spună «Stai, domn’le, până la urmă ce contează că, uite, e fericită» și cred că oamenii care suferă de acest tip de hărțuire ar trebui să fie mai susținuți. Eu nu am fost susținută de absolut nimeni, nici public, nici în particular, și am reușit să trec peste, am reușit să îmi văd de viața mea, am un bărbat mai tânăr și mult mai slab ca mine, dar asta nu înseamnă că el nu mă iubește cu adevărat”, a mărturisit vedeta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies