Home Stiri mondene Oana Roman se află în mijlocul unui nou scandal. Iată despre ce este vorba!

Oana Roman se află în mijlocul unui nou scandal. Iată despre ce este vorba!

de Clara

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman a reușit să slăbească extrem de mult. Aceasta a fost apreciată pentru gestul pe care l-a făcut, dar nu toată lumea a fost în asentimentul ei. Așa se face că mai mulți oameni au criticat-o, printre care se numără și Spintecătoarea de la Morgă.

După ce a început să piardă din numărul de kilograme, Oana a încheiat mai multe contracte de imagine cu anumite companii care fabrică ceaiuri de slăbit. Mai mult decât atât, aceasta vorbește și despre anumite reguli de nutriție pe care, dacă vrei să slăbești, ar trebui să le urmezi.

Cu toate acestea, Spintecătoarea de la Morgă nu este de acord cu ceea ce Oana promoveză și a taxat-o dur pentru comportamentul său din mediul online. Antrenoarea este de părere că sfaturile pe care fiica lui Petre Roman le dă nu au o bază solidă, deoarece Oana nu are pregătire medicală și nu deține anumite cunoștințe.

„Oana Roman ar trebui dată în judecată, la modul cel mai serios. Nu are pregătire în domeniul nutriției, dar recomandă peste tot dieta sa, adică nu mănâncă 16 ore. Bun! După faptul că nu mănâncă 16 ore din 24, face o reclamă excesivă la ceaiurile de slăbit, mai pe românește, recomandă înfometare cu ceai de slăbit! Să nu mai vorbim de Photoshop!

NU EXISTĂ DETOXIFIERE CU CEAIURI ȘI SMOOTHIE-URI, ÎMI ASUM! Organismul are un sistem eficient, format din ficat și rinichi, care neutralizează sau elimină zilnic substanțe chimice. O PERSOANĂ NORMALĂ, SĂNĂTOASĂ, NU ARE NEVOIE DE DETOXIFIERE. Termenul «detoxifiere» nu are vreo valabilitate reală, nu este decât un mit de marketing și o irosire de timp și de bani. Ceaiurile pot avea un efect diuretic, ceea ce crește frecvența urinărilor și asta dă iluzia «detoxifierii».

Vă recomand să consumați pește, cartofi și orez. Nu mai eliminați din alimentație orezul și cartoful pentru a slăbi. Aceste alimente îngrașă dacă sunt consumate în cantități inadecvate sau prăjite”, a spus antrenoarea, extrem de revoltată de gestul Oanei Roman, potrivit celor de la playtech.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies