Home Stiri mondene Oana Roman se apără în scandalul cu Oana Zăvoranu

Oana Roman se apără în scandalul cu Oana Zăvoranu

de Buinoschi Andreea

După ce, zilele trecute, Oana Zăvoranu a lansat un nou atac la adresa Oanei Roman, acum, fosta soție a lui Marius Elisei a decis să riposteze.

Potrivit spuselor sale, vara trecută, înainte ca actrița să înceapă războiul împotriva influencer-ilor, ar fi încercat să devină prietenă cu ea, în timp ce erau într-o vacanță, în Bulgaria.

„Iar faceți spume, doamnă? Să nu vă crape inima, Doamne ferește! Să nu mă apuc eu acum să povestesc cum ați dorit astă-vară să ne împrietenim în Bulgaria!

Mai bine tăcem frumos și ne vedem de treabă. De 20 de ani tot am adunat  povești. Zic nu mă apuc acum să le spun. Că despre mine, în afară că sunt grasă, nu prea a găsit nimeni în 30 de ani să zică altceva”, a spus Oana Roman, pe pagina sa de Instagram, după ce Oana Zăvoranu s-a legat de ea, din nou.

Binînțeles că aceste afirmații au fost negate de actriță, spunând că niciodată nu a vrut să fie prietenă cu rivala sa. „Păi Peppo, când am vrut eu să fiu prietenă cu tine? Ești cretină de la regii ăia cu care stăteai tu la masă în mintea ta de mitomană.

NU, pur și simplu DIN MILĂ CĂ STĂTEAI CA O SLUGĂ pe lângă NOI (adică pe lângă prietenii mei și ai lui Alex), te-am băgat în seamă.

Uite abia aștept să povestești tu fix nimic… că în afară de minciuni și înșelătorie ce mai poți face tu? Ia, hai. Sunt chiar curioasă să aflu lucruri ascunde despre mine.

Păi dacă ar fi fost vreodată în lumea asta ceva de zis despre mine, nu se găseau toate gunoaiele, în afară de tine, să spună? De mine nu există lucruri compromițătoare sau ascunse cu care pot fi șantajată sau speriată”, a fost reacția Oanei Zăvoranu.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..