Home Stiri mondene Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat de dragul fetiței lor. Unde vor petrece sărbătorile

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat de dragul fetiței lor. Unde vor petrece sărbătorile

de negriuelena

Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu, dar au rămas în relații bune de dragul fetiței lor, Izabela.

Cei doi nu au divorțat, ci doar s-au separat, după cum anunțase chiar Oana Roman.

Aceasta a precizat că dorește ca ea și cel care încă îi este soț din punct de vedere legal să aibă o „relație de părinți” în care să fie amândoi civilizați și să se comporte normal, spre binele micuței.

Astfel, au decis să petreacă împreună sfintele sărbători, pentru ca fetița să se poată bucura așa cum se cuvine de această perioadă.

Oana Roman a declarat că de Crăciun și Revelion va rămâne acasă, fiind primele sărbători petrecute în locuința cea nouă, urmând ca în noul an să plece pentru câteva zile la munte.

„Fac ce fac oamenii de sărbători… stau acasă, în primul rând. Este primul Crăciun în casă nouă, am vizite de făcut, nenumărate…

Plec la munte de Revelion, mă întorc în Bucureşti pentru că merg cu nişte prieteni într-o locație de care eu mă ocup, printre altele

şi după, până spre sfântul Ion, poate mai reuşesc să mai trag o fugă undeva, vreo două-patru zile”, a declarat Oana Roman.

„Este cel mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani.

Pentru că anul ăsta, am zis că de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic.

Ne-am petrecut toţi timp împreună, pentru că aşa e bine şi frumos şi normal şi o să ne petrecem şi Crăciunul împreună, şi Revelionul.

Eu am organizat să o duc la munte, pentru că recunosc, eu, în primul rând aveam nevoie de liniște şi de odihnă”, a spus Oana Roman în cadrul matinalului de la Antena Stars.

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies