Home Stiri mondene Oana Roman suferă din cauza persoanelor apropiate: „Iubirea nu este îndeajuns”

Oana Roman suferă din cauza persoanelor apropiate: „Iubirea nu este îndeajuns”

de Clara

Oana Roman și-a pus fanii pe gânduri, după ce a postat un mesaj pe contul ei de Instagram. Aceasta a dat de înțeles că cineva drag i-a făcut rău și nu doar sentimentele sunt de ajuns.

„Din păcate, în viață, uneori, iubirea nu este îndeajuns. Uneori nici iubirea, nici prietenia, nici loialitatea, nici dăruirea, nici sinceritatea. Nici separat, nici toate la un loc nu sunt îndeajuns câteodată. Nu-i așa?”, au fost cuvintele Oanei, care i-au îngrijorat pe fani.

Oana a fost subiectul unor discuții mai puțin plăcute, din cauza numărului de kilograme pe care îl are. În cadrul unui interviu acordat celor de la okmagazine.ro, soția lui Marius Elisei a vorbit despre aceste evenimente.

„E simplu, am început în noiembrie anul trecut o colaborare cu o clinică din Ploiești pentru a face proceduri de remodelare corporală cu niște aparate extrem de performante, practic cele mai performante din lume și, în paralel cu aceste proceduri, am  ținut și o dietă pe care mi-am inventat-o eu singură. Adică nu este ceva ce aș putea neapărat să recomand, în sensul că eu am făcut ce am crezut eu că este ok pentru mine. Și de aceea evit să recomand această dietă. În momentul acesta sunt în discuții cu un nutriționist care să mă ajute să conturez dieta aceasta. În mare, este o dietă în care am mâncat absolut orice, dar foarte puțin și foarte rar. Cam asta este ideea. Nu mi-am interzis și nu am renunțat la nimic, doar că am redus extrem de mult cantitățile și mănânc practic de două ori pe zi.

Nu am voie să fac sport, pentru că am probleme din cauza operațiilor pe care le-am făcut după ce am născut. Am operații în zona abdomenului, am plasă, nu am voie să fac sport și să ridic greutăți, așa că atunci a trebui să găsesc o variantă în care să pot slăbi fără să fac efort fizic. Am reușit să slăbesc doar datorită acestor proceduri de remodelare corporală și datorită dietei pe care mi-am impus-o. Iar astfel de proceduri de remodelare corporală sunt geniale dacă le faci cu aparatele care trebuie, nu faci pauze și te duci în mod constant”, a spus aceasta, pentru cei de la click.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies