Home Stiri mondene Oana, sora Deliei Matache, super sexy pe iaht! Nimeni nu ar zice că a născut de două ori

Oana, sora Deliei Matache, super sexy pe iaht! Nimeni nu ar zice că a născut de două ori

de negriuelena

Oana, sora mai mică a Deliei Matache și backing vocal în band-ul acesteia, a petrecut o vacanță în Croația, unde a mers împreună cu toată familia. Aceasta este foarte activă pe conturile sale de socializare, unde postează frecvent noutăți din viața sa, spre încântarea fanilor.

În timpul vacanței petrecute în Croația, Oana Matache a făcut și o plimbare cu iahtul, profitând de moment pentru a se poza în costumul de baie, postând mai apoi imaginea pe contul său de Instagram. Aceasta a fost fotografiată din spate, iar toată lumea îi poate admira posteriorul sexy și silueta ca trasă prin inel.

Frumoasa blondină s-a recuperat extrem de rapid în urma sarcinilor și a topit toate kilogramele acumulate în perioadele când aștepta să aducă pe lume copiii. Artista arată atât de bine, încât nici nu s-ar spune că a născut de două ori.

Oana Matache și soțul său, Răzvan, au împreună o fetiță, Jessica, alintată Jessie, și un băiețel, Bogdan. Într-un interviu acordat de curând pentru Antena Stars, aceasta a vorbit despre cum a decurs botezul băiețelului său.

„În doi ani, nuntă, botez, două nașteri, alt botez nu mai reprezintă așa un factor de stres. A fost foarte drăguț, foarte relaxant… Copilul a fost foarte cuminte, acum nu mai vrea să cooperez, mergem acum să ne relaxăm. E deja al doilea botez, suntem ok, ne-am concentrat pe ce trebuia, ne-am organizat bine și a fost ok”, a declarat Oana Matache…

„A fost foarte liniștit (n.r.: Bogdan), chiar i-a plăcut foarte mult, a și râs după ce a băut lingurița de vin, dar acum este un pic supărat. Jessie a luat ca atare evenimentul și s-a plimbat prin biserică, a tras de chestii pe acolo, ce putea să facă un copil de un an jumate?”, a mai spus aceasta în cadrul aceluiași interviu.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies