Home Stiri mondene Oana Zăvoranu a atacat-o pe Oana Roman, din nou

Oana Zăvoranu a atacat-o pe Oana Roman, din nou

de Clara

Oana Roman a ajuns din nou în vizorul Oanei Zăvoranu. Se pare că fosta soție a lui Pepe nu este interesată de faptul că a fost dată în judecată și continuă să le agreseze verbal pe toate cele care nu sunt pe placul ei. De data aceasta, Oana Zăvoranu s-a arătat nemulțumită de faptul că fosta soție a lui Marius Elisei și-ar fi modificat niște poze pentru a părea mai slabă.

„Ia uite-o, mă, pe asta de stătea cu regii la masă! Cum vă cerșește bani pentru ceaiul de că***e chiar de dimineață.
Iar ai îndoit de la Photoshop cada și pereții din jurul tău? Mitomana pământului”, a spus Zăvoranu pe contul său de Instagram.

„Să ne calmăm un pic. Mai jos, detaliile pozei, așa cum a făcut-o telefonul, scrie: cameră fără editări de niciun fel. Pozele editate apar la detalii cu programul de editare. Deci, calm! Nu este niciun Photoshop.

Dimensiunile urii și ale răutății umane depășesc pe aceea a oricărei alte forme de viață de pe Pământ. Pur și simplu. Omul are în el cruzime și rău mai mult decât orice altă vietate. Și asta face ca omenirea să fie în pericol iminent. Noroc că există și bunătate, și solidaritate, și bine absolut. Se mai înclină balanța. Cât s-o mai putea.

Am strâmbat peretele în boomerang! :)))) Să rupem cada, că e curbă la margini și se vede peretele strâmb. Are careva un topor? Da! Am strâmbat peretele în video. Nebuna de mine.

Sunt mulți oameni care au probleme și nu înțeleg că peretele ăla din spate, vezi, e strâmb așa… pentru că marginea de la cadă este rotunjită, înțelegi? Nu e Photoshop, păpușelelor care sunteți voi drăguțe și minunate! Uite, așa e peretele: strâmb! Că așa vine cada aia! Rotundă, știi? Ați vrut video, video! Asta sunt, nu «photoshopez» nicio poză, aveți probleme la bibilică mari de tot”, a scris Oana Roman în apărarea ei pe contul său de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies