Home Stiri mondene Oana Zăvoranu a lansat un nou atac la adresa Ralucăi Pastramă

Oana Zăvoranu a lansat un nou atac la adresa Ralucăi Pastramă

de Buinoschi Andreea

Cum scandalul dintre Raluca și Pepe este în toi, tocmai pentru că au ieșit la iveală amănunte extrem de dure, Oana Zăvoranu are de unde să se inspire și continuă să îl atace când pe fostul soț, când să o atace pe soția acestuia.

O admiratoare i-a trimis Oanei un print screen în care apare o știre conform căreia Pepe ar fi bătu-o pe Raluca. Respectiva persoană a scris: „Deci, aveai dreptate când spuneai că este violent! A bătut-o pe bot de cal”, iar actrița a răspuns imediat, scriind: „De ce vorbiți, mă, așa urât de soția omului?”, ironic, bineînțeles.

În urmă cu puțin timp, fosta soție a lui Pepe a spus că nu crede nimic din ceea ce se întâmplă și că totul a fost regizat pentru a primi atenție. Mai mult decât atât, Oana a spus și dacă fostul ei partener a fost sau nu violent cu ea.

„În afară de faptul că mi se rupe și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. Având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță.

A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa, fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una, a dat doi pumni în șifonier.

Dar, ceea ce susțin eu, nu cred că a bătut-o ziua în amiaza mare de față cu copiii. Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. Agresiv cu mine nu, nu a fost niciodată”, a declarat aceasta pentru cei de la cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..