Home Stiri mondene Oana Zavoranu, așa cum nu a mai fost văzută vreodată. Nu mai arată ca înainte, a ajuns de nerecunoscut

Oana Zavoranu, așa cum nu a mai fost văzută vreodată. Nu mai arată ca înainte, a ajuns de nerecunoscut

de negriuelena

Oana Zăvoranu și-a creat un stil propriu de la care nu s-a abătut niciodată până acum. Aceasta și-a menținut imaginea care a consacrat-o, la fel cum și caracterul i-a rămas același.

Toată lumea îi cunoaște modul de a se aranja și hainele spre care are predilecție, astfel că fanii au fost extrem de surprinși să o vadă cu o altă culoare de păr.

Aceasta nu a apelat la o schimbare definitivă a look-ului, ci a probat o perucă blondă, cu părul scurt, tip bob, pentru rolul pe care îl are în serialul Sacrificiul.

După o pauză extrem de îndelungată, diva revine pe micile ecrane, iar cu această ocazie este dispusă să încerce lucruri noi și să își asume riscuri în privința aspectului fizic.

Schimbarea este una radicală, blondul platinat făcând-o să pară o cu totul altă persoană. Vedeta a postat imaginile pe contul său de Instagram, fanii reacționând imediat prin a da o mulțime de like-uri.

„Cât de mult te poate schimba o perucă, o tunsoare și o culoare de păr!…

Niciodată nu m-aș face așa decât pentru lucruri importante, cum se întâmplă azi la filmările serialului «Sacrificiul»”, a scris Oana Zăvoranu la una dintre fotografiile în care apare cu peruca blondă.

„Propunerea de a juca în serialul «Sacrificiul» am primit-o de la Ruxandra Ion, care a făcut posibil și în urmă cu 15 ani să mă aleagă în urma castingului susținut pentru «Numai iubirea».

Vestea am primit-o cu mare bucurie, dar și cu emoție, pentru că vine la pachet cu o mare responsabilitate, iar pauza de 15 ani pe care am avut-o a contribuit la acest amalgam de sentimente.

A trecut ceva vreme de atunci, așa că am fost nevoită să mă acomodez treptat atât cu programul, cât și cu personajul.

Mă regăsesc un pic în femeia căreia îi dau viață însă fiind la început de proiect, nu am aflat toate detaliile și încă o descopăr pe zi ce trece.

Rolul pe care îl interpretez este unul foarte mișto, pentru că e vorba de o tipă zgubilitică, o divă, care sper să fie cea mai iubită!

Întotdeauna merg la câștig”, a zis Oana Zăvoranu despre rolul său cel nou…

Surse: spynews.ro, cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!