Home Stiri mondene Oana Zăvoranu atacă nume grele din showbizul românesc: „Urâtele tot urâte sunt”

Oana Zăvoranu atacă nume grele din showbizul românesc: „Urâtele tot urâte sunt”

de Clara

De data aceasta, Andreea Bălan, Inna, Loredana Chivu, Bianca Drăgușanu, Margherita de la Clejani și Ruby au intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Aceasta a fost extrem de deranjată de faptul că, acum, sunt catalogate ca fiind unele dintre cele mai frumoase vedete din România, când, de fapt, au operații estetice la activ.

„Dovada că nu există femei urâte, ci doar femei sărace. Nu sunt de acord. Urâtele sunt urâte”, a scris aceasta pe Instagram.

În urmă cu doar câteva luni, Oana Zăvoranu a izbucnit atunci când i s-a spus că a apelat la prea multe operații estetice.

„Am postat și eu o poză acum câteva zile și au sărit nebunii că cică m-am operat de nu mai semăn cu mine. Păi cu cine să semăn? Cu p****a? Adică eu le trosnesc pe toate baragladinele astea că se operează la xerox și taman eu mă operam de nu mai semănam cu mine? (…) Stați, nene, pe [email protected]#$ vostru și lăsați balivernele astea. (…) Spun pentru ultima oară NU MI-AM FĂCUT NICIO OPERAȚIE ESTETICĂ, am făcut doar niște tratamente foarte bune la un doctor care știe meserie. Dacă îmi voi face, am să recunosc că doar nu dau în cap😂😂😂.

Da, susțin și voi susține frumusețea PERSONALIZATĂ și nu cea copiată de la toate barabuștele care merg la medicii esteticieni cu poza-n dinți și sunt făcute «copy/paste» 😂
Unde vă e personalitatea ?
Dacă mie mi-ar spune cineva că semăn cu alta decât cu mine, m-ar lua instantaneu capu’, pentru că ar însemna că toate particularitățile fizionomiei mele ar fi praf, iar eu nu mai sunt eu
”, a declarat actrița, pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies