Home Stiri mondene Oana Zăvoranu continuă să o atace pe Oana Roman: „Ea o să viseze mereu la Pepe”

Oana Zăvoranu continuă să o atace pe Oana Roman: „Ea o să viseze mereu la Pepe”

de Clara

De câteva zile, Oana Zăvoranu și-a deschis canal de YouTube, unde ia la rost toate persoanele publice, în special pe cele care fac reclamă la diferite produse. Cu toate acestea, una dintre țintele sale este nimeni alta decât Oana Roman, pe care a mai adus-o în discuție de-a lungul timpului.

Conform spuselor sale, fiica lui Petre Roman ar fi fost îndrăgostită de fostul ei soț, în urmă cu ceva timp. „O tocăm pe Peppa. Cu asta am ceva, pentru că ea e supărată pe mine de când visa… că ea visează până când o să fie mai mare decât e… Ea o să viseze la Pepino, pentru că eu, la un moment dat, am avut o treabă cu băiatul ăsta și ea de atunci nu mă înghite. Peppa, tu degeaba mi-ai dat mie block, pentru că e ca și cum tu ai fi pe pagina mea în mod curent, pentru că lumea e atentă la tot ce faci ca să-mi dea motive de râs”, a spus actrița pe canalul ei de YouTube.

În urmă cu aproximativ o lună, aceasta a mai avut ceva de spus la adresa soției lui Marius Elisei. Oana s-a legat de aspectul fizic, ba chiar a făcut-o „nesimțită. „Apetitul tău de mâncărică și scandal e de neoprit și îi e și lui fricuță, săracul, că îl mănânci 😂😂😂… de aia vine cu tine. To be continued…


P. S.: Că mai grohăi pe acasă de mine, mi se rupe, dar să ai râtu’ mic când mai vine vorba de mine public, nesimțită ce ești! Nu mă confunda pe mine cu alea de îți cumpără ție colanții de balenă cu 14 lei… «influencera» p—ii ce mai ești și tu… dar lasă că mai primești de pomană vreo apariție TV cu ocazia asta dacă mai grohăi de mine.
Oana ♥️
Acesta este un PAMFLET ȘI TREBUIE TRATAT CA ATARE”, a scris Oana pe Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies