Home Stiri mondene Oana Zăvoranu, critici la adresa unui membru 5GANG: „Cum se face milogeala adevărată”

Oana Zăvoranu, critici la adresa unui membru 5GANG: „Cum se face milogeala adevărată”

de Buinoschi Andreea

Oana Zăvoranu nu mai vrea să vadă niciun influencer și dorește ca, prin postările sale, să le încheie „era”. Așa se face că, după ce s-a luat de nume mari precum Adelina Pestrițu, Alina Ceușan și Cristina Ich, acum, aceasta are ceva de spus și la adresa membrilor 5GANG.

„Am auzit de un #@$% Selly sau Shelly, m-am uitat vreo 30 de secunde că nu am rezistat mai mult. I-aș da numai șuturi în c*r și palme peste cap ca în Benny Hill! E și asta influencer my ass?”, a spus Zăvoranca în urmă cu doar câteva zile.

Următorul a fost Gami, de care s-a luat după ce le-a cerut urmăritorilor să doneze bani pentru a putea renova un apartament: „Uitați-vă cum se face milogeala adevărată. Ajutați-l, mă, și pe el cu mobilă, că a dat și gletul tot”.

Totul a început după ce Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă. Înainte de a fi cu ea, Pepe a avut o căsnicie cu Oana Zăvoranu. După ce s-au despărțit cu mare scandal, actrița a declarat că îi este greu, deoarece au fost mulți ani împreună.

„Nimic nu e întâmplător, viaţa mea se va schimb radical. Cum el îşi va vedea de viaţa lui, aşa o să fac şi eu. Nu-mi este uşor după o relaţie de atâţia ani, dar nu sufăr, nu fierb. Asta nu înseamnă însă că dau petreceri. În niciun caz, ar fi recunoscut în acest moment, pentru că nu avea de ce să mai ascundă. Iar că ar fi avut pe altcineva de un an este o mare aberație.

O să avem un divorţ civilizat, de comun de acord. Singurul bun comun pe care-l avem din timpul căsniciei este vila de la Otopeni. Mai mult ca sigur o să mă mut de unde stau acum, pentru că este casa lui Pepe”, a spus la acea vreme Oana Zăvoranu pentru cei de la libertatea.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies