Home Stiri mondene Oana Zăvoranu, criză de nervi în mediul online: „M-am operat de nu mai semăn cu mine”

Oana Zăvoranu, criză de nervi în mediul online: „M-am operat de nu mai semăn cu mine”

de Buinoschi Andreea

De ceva timp, Oana Zăvoranu nu mai scapă de comentariile celor din jur. Internauţii o critică foarte mult, deoarece operaţiile estetice pe care şi le-a făcut i-au schimbat foarte mult fizionomia. Aceasta nu a mai suportat şi le-a transmis un mesaj extrem de dur cârcotaşilor.

„Am postat și eu o poză acum câteva zile și au sărit nebunii că cică m-am operat de nu mai semăn cu mine. Păi cu cine să semăn? Cu p****a? Adică eu le trosnesc pe toate baragladinele astea că se operează la xerox și taman eu mă operam de nu mai semănam cu mine? (…) Stați, nene, pe [email protected]#$ vostru și lăsați balivernele astea. (…) Spun pentru ultima oară NU MI-AM FĂCUT NICIO OPERAȚIE ESTETICĂ, am făcut doar niște tratamente foarte bune la un doctor care știe meserie. Dacă îmi voi face, am să recunosc că doar nu dau în cap😂😂😂”, a spus actrița, vizibil deranjată.

În urmă cu puţin timp, Oana a postat un mesaj pe contul său de Instagram, unde le critica pe femeile care, în urma intervențiilor chirurgicale la care apelează, seamănă foarte mult între ele: „Mulțumesc pentru sutele de mesaje in care sunteți de acord cu mine referitor la părerile vizavi de cum trebuie sa fie abordate tratamentele (îmbunătățirile) pe care o femeie trebuie să și le facă la nivelul feței sau corpului.


Da, susțin și voi susține frumusețea PERSONALIZATĂ și nu cea copiată de la toate barabuștele care merg la medicii esteticieni cu poza-n dinți și sunt făcute «copy/paste» 😂
Unde vă e personalitatea ?
Dacă mie mi-ar spune cineva că semăn cu alta decât cu mine, m-ar lua instantaneu capu’, pentru că ar însemna că toate particularitățile fizionomiei mele ar fi praf, iar eu nu mai sunt eu”…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies