Home Stiri mondene Oana Zăvoranu, criză de nervi în mediul online: „M-am operat de nu mai semăn cu mine”

Oana Zăvoranu, criză de nervi în mediul online: „M-am operat de nu mai semăn cu mine”

de Buinoschi Andreea

De ceva timp, Oana Zăvoranu nu mai scapă de comentariile celor din jur. Internauţii o critică foarte mult, deoarece operaţiile estetice pe care şi le-a făcut i-au schimbat foarte mult fizionomia. Aceasta nu a mai suportat şi le-a transmis un mesaj extrem de dur cârcotaşilor.

„Am postat și eu o poză acum câteva zile și au sărit nebunii că cică m-am operat de nu mai semăn cu mine. Păi cu cine să semăn? Cu p****a? Adică eu le trosnesc pe toate baragladinele astea că se operează la xerox și taman eu mă operam de nu mai semănam cu mine? (…) Stați, nene, pe [email protected]#$ vostru și lăsați balivernele astea. (…) Spun pentru ultima oară NU MI-AM FĂCUT NICI O OPERAȚIE ESTETICĂ, am făcut doar niște tratamente foarte bune la un doctor care știe meserie. Dacă îmi voi face, am să recunosc că doar nu dau în cap😂😂😂”, a spus actriţa, vizibil deranjată.

În urmă cu puţin timp, Oana a postat un mesaj, pe contul său de Instagram, unde le critica pe femeile care, în urma intervenţiilor chirurgicale la care apelează, seamănă foarte mult între ele: „Multumesc pentru sutele de mesaje in care sunteti de acord cu mine referitor la parerile vis a vis de cum trebuie sa fie abordate tratamentele,(imbunatatirile), pe care o femeie trebuie sa si le faca la nivelul fetei sau corpului.


Da, sustin si voi sustine frumusetea PERSONALIZATA si nu cea copiata de la toate balabustele care merg la medicii esteticieni cu poza-n dinti si sunt facute ‘copy paste’ 😂
Unde va e personalitatea ?
Daca mie mi-ar spune cineva ca seman cu alta decat cu mine
m-ar lua instantaneu capu’ pt ca ar insemna ca toate particularitatile fizionomiei mele ar fi praf, iar eu nu mai sunt eu…🧐”.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies