Home Stiri mondene Oana Zăvoranu dă de pământ cu Anda Adam: „Bianca Buzilă Wanna be”

Oana Zăvoranu dă de pământ cu Anda Adam: „Bianca Buzilă Wanna be”

de Clara

Oana Zăvoranu continuă să atace pe toată lumea. De data aceasta, vizată a fost nimeni alta decât Anda Adam. În ultima vreme, artista a fost luată peste picior de actriță de foarte multe ori. Motivul principal a fost aspectul fizic al Andei, care, pentru Oana, este un izvor nesecat de inspirație.

„Mă vezi în mașina mea de 100 K. Îmi plimb silicoanele întruna cu ea. Mă gândeam oare ce îmi mai pot cumpăra. Dar nu îmi amintesc ceva ce nu am. Eu sunt Anda Adam, iau micul dejun aici și cina peste Ocean.

Bianca Buzilă Wanna be în mizerie, am înțeles. Suntem pregătiți de talentul și frumusețea ta inegalabile. Ce îți plimbi în mașină? C****** sau chiloții puși la înmuiat?, a spus Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

Și celelalte atacuri au fost la fel de dureroase și nici nu par să se oprească prea curând. „Andu Madam! Da’ între «pectoralii» (n.r. – sâni) ăia ce ai?… Că nu mai ne putem concentra la ce faci tu reclamă, că ne e frică! Femeia-bărbat bine! Și lasă «fotoșopu’», că nici nu te-am recunoscut… Noroc cu pectoralii… Pardon, sânii!

Mamă, Andule, cum ai tu fruntea, n-o are nimenea. Îmi place și «ghiulu», e «pe sistem», cum i-ar plăcea și lui Guță, el ți l-a dat? Ce «sexy» și pe sistem e, nici hainele nu vor să stea pe ea că se rușinează să îi acopere trupul de «zeiț». Începi să devii «influenceră», dar unde sunt buzele aici? Nu le aveai la tine. Nu aveai nici chef de alea 487 de mii de filtre.

Câte kile de glet ți-ai pus și câte filtre? (…) Dacă nu se gletuiește și n-are filtrele alea multe, n-o să-l recunoști niciodată. (…) Știu, Andu. Viața e dură fără filtre și «fotoshop». Așa arată, de fapt, Andu cu machiaj de «zi». Să ne ferească Dumnezeu și să murim de bătrânețe, nu de sperietură… zic”, a mai spus Oana la adresa cântăreței…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies