Home Stiri mondene Oana Zăvoranu dă de pământ cu Loredana Chivu: „Ne spălăm şi noi jegul care colcăie sub gheare?”

Oana Zăvoranu dă de pământ cu Loredana Chivu: „Ne spălăm şi noi jegul care colcăie sub gheare?”

de Buinoschi Andreea

Oana Zăvoranu a ajuns, acum, și la Loredana Chivu. Fosta asistentă TV a fost luată la rost de actriță, din cauza unei fotografii pe care a postat-o pe Instagram. Se pare că blondina a uitat să se curețe sub unghii, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de către fosta soție a lui Pepe.

„Când facem reclamă la ochelari Balmain fake, ingalatoooo! Morcovi nu pui sub unghii? Că pot crește liniștiți…zic. Vomit, nu mai pot. De ce îmi trimiteți poze de-astea?”, a fost reacția Oanei Zăvoranu.

Loredana Chivu a mai intrat în atenția presei în luna mai a anului acesta, când mașina ei a fost incendiată. Atunci, fosta asistentă a oferit câteva declarații despre respectivul incident.

„Aceasta prietenă a fratelui meu mai avea o prietenă. Prietena respectivă avusese sau are un amant. Bărbatul respectiv avea, la rândul lui, o amantă, cu care are un copil de trei luni. Ei bine, amanta bărbatului s-a uitat în telefonul lui și a găsit discuții cu domnișoara respectivă, de la adresa unde era fratele meu. S-a enervat și, pe la 3, 4 dimineața, s-a dus la Peco, a luat o canistră cu benzină, s-a oprit la adresa unde era parcată mașina și i-a dat foc. Fără să am eu sau fratele meu vreo implicare.

În momentul în care a dat foc mașinii, văzând flacăra atât de puternică, s-a speriat și, când a fugit, a pierdut telefoanele. Vreau să le mulțumesc poliției și celor de la criminalistica din Focșani pentru că și-au făcut foarte bine treaba. A spus ca nu știa a cui era mașina, a crezut că era mașina acelei fete, prima dată nu a recunoscut. Polițiștii i-au arătat dovezile, imaginile când cumpăra benzină, apoi a recunoscut, au făcut reconstituirea. (…)”, a declarat Loredana…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies