Home Stiri mondene Oana Zăvoranu dă de pământ cu persoanele care o critică: „Dacă vă dau gândurile și problemele mele, v-ar fi imposibil să mișcați si «doar» un deget”

Oana Zăvoranu dă de pământ cu persoanele care o critică: „Dacă vă dau gândurile și problemele mele, v-ar fi imposibil să mișcați si «doar» un deget”

de Buinoschi Andreea

Oana Zăvoranu a revenit pe rețelele sociale, unde a vorbit despre lucrurile pe care le face în prezent, în timp ce și-a spus părerea despre oamenii care nu fac nimic.

Aceasta a declarat că este o persoană foarte ocupată și care muncește foarte mult pentru ceea ce își dorește, iar acest lucru l-a sugerat și persoanelor care stau degeaba, dar care au un comportament invers proporțional cu reușitele lor de până acum.

Da, știu, n-am mai postat de multă vreme…😎😉🙃😊 Muncesc, clădesc, transform, investesc, schimb, mut, creez, înlocuiesc, alerg, rezolv, învăț și iubesc fiecare lucru, loc sau proiect unde îmi pun amprenta și îmi las energia. ❤️ Dacă ești vrednic, smart, luptător și gospodar, lucrurile din jurul tău vorbesc despre asta… așa cum se vede și dacă ești putoare, tâmp, rău și mizer.

Pe fața unora, se vede de la o poștă viața pe care o duc… Oricâte creme ar folosi și oricât ar «pretinde» că «Love my LIFE» sau «blessed» ar fi, purceaua e moartă în coteț 😁😁😁. Când faci bine, Dumnezeu are grijă 🙏🙏🙏…așa cum, atunci când te scalzi în «kkt», nu poți să miroși a Dior. 😂 Când ești hâd la suflet, nicio operație din lume nu te poate face frumos…😂.

Mulți cred că e «ușor» să fie în locul meu… să fie Oana. Stați, mă, cuminți, că, dacă vă dau gândurile și problemele mele, responsabilitățile mele, v-ar fi imposibil să mișcați si «doar» un deget și vi se «înmoaie» instant «gladiolele». Fiți ceea ce sunteți… Lăsați, mă, figurile, ifosele, filtrele și impresiile … Nu mai «suferiți», mă, de voi atâta… fiți zilnic mai buni… FACEȚI LUCRURI MĂREȚE… NU DOAR ZICEȚI CĂ FACEȚI… că vă știu eu «pe ăștia ocupați și obosiți non-stop»… frecați duda… Playback poa’ să facă și o surdomută… vorba cântecului 😂”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies