Home Stiri mondene Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru soțul ei

Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru soțul ei

de Buinoschi Andreea

În urmă cu doar 2 zile, Oana Zăvoranu și Alex, soțul ei, au împlinit patru ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Aceasta a postat un mesaj despre fericitul eveniment pe pagina sa de Instagram.

„9 SEPTEMBRIE 2017 ✨✨
Cea mai importantă zi a căsătoriei mele❤️‍❤️‍❤️‍
În acea zi, mi-am unit destinul cu al soțului meu cu «cununii», cum îmi place mie să zic glumind, avându-i ca Nași pe Silviu și Mihaela Prigoană.
Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai îndrăgostită ca oricând de soțul meu, mai fericită, mai împlinită și mai puternică decât am fost vreodată, din toate punctele de vedere.


Mi-am intrat în TOATE DREPTURILE MELE, SUNT PE DEPLIN STĂPÂNĂ PE MINȚILE, BANII, VIAȚA ȘI DECIZIILE MELE, mi-am luat viața în mâini așa cum trebuia de mult timp să o fac…ar fi multe de spus, dar nu acum și nu aici.
Azi, din nou, mi se adeverește că CE A UNIT DUMNEZEU NIMENI PE PĂMÂNTUL ĂSTA NU POATE DESPĂRȚI ȘI CĂ CE ESTE AL MEU RĂMÂNE NUMAI AL MEU, indiferent în ce domeniu sau zonă aș face referire.


La cât mai Mulți Ani împreună, soțul meu iubit și bun, să ne dea Dumnezeu sănătate, noroc și fericire împreună, până în ultimul moment, că EL știe cel mai bine ce ne dă fiecăruia dintre noi și vede tot ce trebuie să vadă.
EL mi-a dat forță și putere să fiu azi femeia care sunt.
Te iubesc, Alexandru Ashraf, și sunt fericită că ești în viața mea.
EȘTI NUMAI AL MEU, IAR EU, NUMAI A TA.


Știu că mama ta zâmbește acolo sus, că știe că te-a lăsat pe cele mai bune mâini.
Dumnezeu să ne binecuvânteze, să ne lumineze mereu mințile, să ne ocrotească și să ne păzească familia de orice rău, de dușmani știuți sau neștiuți, de boli și desfrânare, de patimi, răutate, invidie, ură sau nevoi ❤️
God Bless Us✨✨✨
OANA ȘI ALEX FOREVER
#oanazavoranu #god #godbless #godblessus #power #family #us #together #forever #love #money #success #iam #ican #iwant #weareone”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies