Home Stiri mondene Oana Zăvoranu, declarație uluitoare: „Pepe m-a bătut”

Oana Zăvoranu, declarație uluitoare: „Pepe m-a bătut”

de Buinoschi Andreea

Toată lumea vrea să afle care este motivul pentru care Raluca și Pepe au decis să divorțeze. Confom primelor declarații ale artistului, relația lor începuse să scârțâie de mai multă vreme și, deși au tot încercat să o repare, Raluca a decis că este momentul să se despartă.

„Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. (…). Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. (…)”, a mărturisit Pepe prin intermediul canalului său de YouTube.

Mai mult decât atât, cei doi vor divorța pe cale amiabilă, de dragul fetițelor. Niciunul nu are nicio pretenție și au decis să nu lase loc resentimentelor.

Nu același lucru putem spune și despre Oana Zăvoranu, care, de când a divorțat de Pepe, îl atacă ori de câte ori are ocazia. În urmă cu mai mult timp, aceasta a făcut o declarație uluitoare. Actrița a dezvăluit faptul că Pepe este extrem de violent după ce consumă băuturi alcoolice și, din această cauză, a fost victima violenței.

„Nu știti cum este el în realitate, nu știți cum este când e beculețul aprins sau când e stins. Am fost lovită de mai multe ori de Pepe și, culmea, și cu martori. Omul este violent, este dement când este beat”, a declarat Oana Zăvoranu, conform celor de la WOWBiz.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies