Home Stiri mondene Oana Zăvoranu, declarații despre divorțul de Pepe: „Eu am divorțat de el înaintea lui”

Oana Zăvoranu, declarații despre divorțul de Pepe: „Eu am divorțat de el înaintea lui”

de Clara

Oana Zăvoranu a fost invitată în cadrul emisiunii online a lui Cătălin Măruță și a vorbit, printre altele, și despre relația cu Pepe. Cei doi au divorțat cu mare scandal în urmă cu mai bine de zece ani, iar, în prezent, Oana îl atacă pe rețelele sociale.

„Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe! Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune.

El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se «îmbulina» cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a spus Oana în cadrul podcast-ului.

De asemenea, actrița a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu mama sa, spunând că problemele dintre ele au apărut din cauza banilor. „De la bani. În primul rând, mamei mele îi plăcea foarte mult să apară la TV, nu este că o târa cineva. Eu i-am spus de multe ori, în glumă: «Mama, tu ai descoperit televiziunea la 60 de ani!». Nici vorbă de băgat în pământ. Problemele mamei de sănătate nu au avut nicio legătură. De altfel, diagnosticul mamei a fost insuficiență renală. Insuficiența renală și septicemia nu au nicio legătură cu ce s-a spus. Scandalul cu mama a început în 2000, când mi-am dat seama că am ceva ce, de fapt, nu am. Am semnat la notar ceva, ca primarul, în spiritul încrederii pe care l-am avut în mama”, a mai spus aceasta în cadrul podcast-ului…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies