Home Stiri mondene Oana Zăvoranu, declarații despre fosta căsnicie a lui Pepe și a Ralucăi

Oana Zăvoranu, declarații despre fosta căsnicie a lui Pepe și a Ralucăi

de Clara

Invitată în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a vorbit despre relația sa cu Pepe. Aceasta a dezvăluit că nu a crezut nici măcar o clipă în relația dintre el și Raluca Pascu, deoarece căsnicia acestora a venit la nici măcar un an de la divorțul lor.

Actrița nu înțelege cum de artistul latino a trecut peste despărțire așa de repede, în condițiile în care ea a fost acuzată de multe lucruri după ce s-a pronunțat divorțul.

„Pe mine m-a pus o țară întreagă că l-am părăsit pe Pepe, că, ulterior, i-am frânt inima, cânta pe peste tot, era nenorocire. Ok! Câte luni au trecut până când s-a căsătorit el? Vreo opt-nouă luni. Bă, dar nu, adică, niciun doliu așa nu purtăm? Eu eram infidela, aruncam cu ouă! El nu a plâns, șase luni a fost pe la televizor, a suferit în el.

Cât timp a trecut până când și-a pus el pirostriile? Eu eram infidela! În timpul ăsta, nu a stat degeaba. Nu că și-a făcut o relație, dar s-a și însurat. Doliul se poartă un an!

Nu m-a durut, cât m-a iritat (n.r.: căsnicia lui Pepe cu Raluca Pascu), pentru că am simțit că este făcută la ambiție. Nu am crezut niciodată în această căsnicie, îmi pare rău. Niciodată! Mai auzeam și eu una, alta, plânsete, alea, alea. Mai sună lumea, Bucureștiul ăsta este mic! Mai dă dedicații, mai alea, alea.

În momentul în care se întâmplă ceva fără să ai vreo vină și nu te mai iubesc, la mine nu e să mai încercăm. Scandalul și tot ce s-a întâmplat cu el au fost pentru că am fost ațâțată. Nu am suferit deloc, eu am fost ofticoasă. L-am iubit și s-a terminat. Mai departe a fost oftică”, a spus Oana în cadrul podcast-ului…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies