Home Stiri mondene Oana Zăvoranu, declarații mult așteptate despre emisiunea sa din online

Oana Zăvoranu, declarații mult așteptate despre emisiunea sa din online

de Buinoschi Andreea

De curând, Oana Zăvoranu a vorbit despre sezonul doi al emisiunii sale. Aceasta a spus ceea ce are de gând să facă în următoarea perioadă, asigurându-și fanii că va reveni în forță.

„Emisiunea OANA SHOW sezonul 2 nu m-a satisfăcut pe MINE, în primul rând, și am decis să încetez orice colaborare cu o echipă care, aproape un an, a fost, din punct de vedere al imaginii și sunetului, mediocră și involutivă. (…) Le e bine să gâlgâie în «dolce far niente», dar multe bufeuri gen «mă fac că muncesc și sunt obosit», dar tu plătește-mă, Oana.

Nu stau, am pus doar lucrurile pe pauză și mă voi reîntoarece cât mai repede și așa cum vreau EU, CU O ECHIPĂ DE PRODUCȚIE ADEVĂRATĂ, adică EVOLUTIV, GLAMOUR ȘI TOP. Nu sunt făcută pentru lamentări și scuze tupeistice, când e tare simplu și ține de demnitate, (dar nu e așa ceva în țara asta), să spui «nu știu mai mult și nu pot mai mult, dar vreau bani mulți și am coada ridicată, ca o capră râioasă». De jena lor nu le dau numele, că mai au și «mari pretenții» de «oameni de tv», dar, de fapt, sunt niște troglodiți”, a scis Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, actrița a avut, din nou, o reacție acidă, atunci când a fost adusă discuția despre copil.

„Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok? Întrebare mega comunistă și impertinentă! Zilnic pusă! Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației: «Când credeți că ar trebui să am și eu copii?»?

Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și, în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci o sută de copii, să stai numai călare zi și noapte și să te fălești, după, cu ei?!”, a spus Oana, în urmă cu ceva timp, conform celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies