Home Stiri mondene Oana Zăvoranu, dureri crunte din cauza unui procedeu de slăbire

Oana Zăvoranu, dureri crunte din cauza unui procedeu de slăbire

de Buinoschi Andreea

Oana Zăvoranu face orice pentru a arăta bine, chiar dacă asta înseamnă să sufere. Vedeta a dezvăluit, prin intermediul contului său de Instagram, că o anumită procedură i-a provocat nişte dureri foarte mari.

„Ce părere ai de criolipoliză? Știu că recomanzi tratamentele corporale și nu operațiile”, a fost întrebarea pe care un fan i-a adresat-o, dar răspunsul Oanei nu a fost unul prea îmbucurător: „Am făcut o singură dată și nu mi-a plăcut deloc, pentru că din cauza congelării la propriu a zonei lucrate am avut niște dureri atroce vreo 30 de minute… Dar pentru unele persoane funcționează”.

Deşi arată foarte bine pentru vârsta ei, actriţa vrea să arate impecabil şi face orice compromis este nevoie. De curând, Oana Zăvoranu a vorbit şi despre intervenţiile chirurgicale pe care le are şi care nu sunt atât de multe, pe cât ar spune unele persoane.

Da, sustin si voi sustine frumusetea PERSONALIZATA si nu cea copiata de la toate balabustele care merg la medicii esteticieni cu poza-n dinti si sunt facute ‘copy paste’ 😂
Unde va e personalitatea ?
Daca mie mi-ar spune cineva ca seman cu alta decat cu mine, m-ar lua instantaneu capu’ pt ca ar insemna ca toate particularitatile fizionomiei mele ar fi praf, iar eu nu mai sunt eu…🧐”, a spus aceasta.

„Si nu va mai luati dupa tâmpele care pt orice frimitura aruncata de oricine, va spun sa va duceti colo sau colo, sau sa cumparati aia sau aia…ca totul e la misto, la vrâjeala si voi puneti botu’ 😈…uitati-va mai intai la ele cat sunt de triste, de false si de pline de bube…pe fata si in c.r 😂. Ok?
Luati in seama DOAR INDRUMARILE facute de oameni seriosi, care nu pot fi cumparati pe un supozitor, o extensie, niste gumari, trei flori ofilite, o crema expirata, un ceai opărit sau un kil de botox 😂🥱”, a continuat vedeta.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies