Home Stiri mondene Oana Zăvoranu i-a adresat cuvinte extrem de dure Cristinei Șișcanu: „O «ieftinătură» sinistră care pute a c**a”

Oana Zăvoranu i-a adresat cuvinte extrem de dure Cristinei Șișcanu: „O «ieftinătură» sinistră care pute a c**a”

de Buinoschi Andreea

Oana Zăvoranu a atacat, din nou, pe cineva, fără ezitare. De data aceasta, s-a luat de soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu. Fără doar și poate, acesta este una dintre cele mai dure ieșiri pe care le-a avut până acum.

Întrebată de un internaut ce părere are despre ea, Oana a jignit-o extrem de tare, spunând: „Cine, mă? Sărăcia aia de umblă cu țâțele pe afară să alăpteze? O «ieftinătură» sinistră care pute a caca, câh”.

Cristina și Mădălin Ionescu au o relație de mai mulți ani. Aceasta a fost mereu în vizorul presei și, în cadrul unui interviu acordat celor de la ziare.com, a povestit despre momentele grele prin care a trecut din cauza unor știri false.

„La adresa mea s-au scris foarte multe minciuni, dar nu vreau să mă justific în vreun fel în legătură cu acestea. Dar, pentru că mă întrebați, recunosc că cea mai gogonată minciună scrisă de tabloide este aceea că eu m-aș fi băgat într-o relație, că aș fi destrămat un cuplu. În realitate, acel «cuplu» nu exista în momentul în care eu și Mădălin ne-am cunoscut, ci era destrămat de multă vreme.

De multe ori, presa tabloidă ia numai lucrurile de suprafață și la care are acces și poate că a fost și greșeala noastră, a mea și a soțului meu, că nu am lămurit lucrurile la vremea respectivă, ci am lăsat să treacă foarte mult timp până să avem un punct de vedere în acest sens.

Prima impresie contează că, după aceea, nu mai poți să schimbi nimic. Rămâi cu aceasta «emblemă»…

Pentru mine și Mădălin contează ceea ce știu familiile noastre, copiii pe care noi îi creștem, prietenii noștri. Acest lucru înseamnă, pentru noi, mai mult decât orice minciună gogonată scrisă în tabloide…”, a declarat aceasta pentru sursa menționată mai sus.

Sursa

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..