Home Stiri mondene Oana Zăvoranu lansează un atac dur la adresa Valentinei Pelinel

Oana Zăvoranu lansează un atac dur la adresa Valentinei Pelinel

de Buinoschi Andreea

Oana Zăvoranu este determinată să înceapă o adevărată revoluție anti-influenceri. După ce le-a declarat război, în mod oficial, acum, fosta soție a lui Pepe a început să îi ia pe rând pe toți cei care fac reclame la diferite produse sau servicii, iar printre aceste persoane se numără și Valentina Pelinel.

„Ce dracu’ aștepți tu, mă amărâto? Trenul de Buzău? Că pe ăla de New York, unde erai tu «mare model», l-ai pierdut! Uitați-o, mă, și pe buză de iepure, că și ea e «INFLUENCERĂ» MY ASS… și face și ea concursuri cu nimic. Borcea ce zice? Nu îți mai dă nimic, așa? Te-a lăsat pe uscat?”, este mesajul postat de actriță.

În cadrul unui interviu acordat celor de la dcnews.ro, Valentina Pelinel a vorbit despre relația pe care o are cu soțul său, Cristi Borcea. „Eu sunt o persoană care vede mereu lucrurile în aspectele lor pozitive. Și aleg întotdeauna să îmi construiesc viața conform valorilor mele, iar buna dispoziție, umorul, echilibrul sunt stări pe care le cultiv în fiecare zi. Sunt un om fericit pentru că îmi construiesc fericirea, nu pentru că aștept ca lucrurile să se așeze. Binecuvântarea de a avea bărbatul iubit lângă mine este un dar pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi. Am așteptat mult timp acest moment și suntem recunoscători pentru tot ce avem de trăit împreună de acum încolo.

Sunt fericită alături de Cristi și asta e tot ce contează. Pentru ca o relație să funcționeze este nevoie de mai mult decât iubire, iar noi avem multe alte lucruri în comun care ne împlinesc și ne asigură continuitatea și stabilitatea relației. Cristi este un bărbat cu o charismă extraordinară, o masculinitate desăvârșită și o forță care este completată perfect de capacitatea lui de dăruire”, a declarat Valentina Pelinel…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..