Home Stiri mondene Oana Zăvoranu lansează un nou atac la adresa unei alte vedete: „De ce să dăm bani, când putem să «mocangim»?”

Oana Zăvoranu lansează un nou atac la adresa unei alte vedete: „De ce să dăm bani, când putem să «mocangim»?”

de Clara

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor lansate la adresa persoanelor publice din România care fac reclamă la diverse produse în mediul online. De data aceasta, în vizorul ei a intrat iubita lui Dorian Popa, Claudia Iosif.

„Cică ar fi fost prin străinătate, ar fi făcut rost de un bănuț… Ea este persoana din umbră, femeia care-l face pe Dorian Popa puternic. Ohaaa… Să v-o prezint pe gogoșar-Babs. Ea este «influenceriță», «mocangește» și ea, dar ea zice că este antreprenor. Ca să înțelegeți ce fac ăștia. Ei își iau mașini vechi, ca să nu zic rable, și se duc pe capul oamenilor să le «upgradeze», ca să vedeți voi ce mașini își cumpără ei, pe «mocangeală».

Tot ce are pe ea e din Turcia, ca să vadă fraierul. Dacă o vezi pe asta, zici că e pe «barosăneală». Și «Jonutzul» vrea, nu vrea… participă și el. L-a îmbrăcat și pe el în culori pastelate, cu faianța din gură și bronzați. Că ăștia dorm în solar. Ea are orgasm multiplu, nu la «Jonutzu». Ci când e vorba de păpălică, este amatoare de «eclere». De ce să dăm bani, când putem să «mocangim»?”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii sale de pe YouTube.

Zilele trecute, Oana Roman a anunțat că a câștigat procesul împotriva fostei soții a lui Pepe, după ce, timp de nouă luni, a fost ținta criticilor acesteia.

„După cum foarte bine se cunoaște, începând cu anul 2020, această persoană a generat un val de acțiuni defăimătoare împotriva mea și a altor persoane din spațiul public, pe care l-a condus într-un mod agresiv, vulgar, exagerat și, mai ales, nefondat. Pentru a stopa aceste atacuri calomnioase, am ales, încă din luna noiembrie 2020, calea legală, considerând că acesta este răspunsul firesc ce trebuie oferit.

Instanțele de judecată au confirmat, atât în cazul meu, precum și cazul altor persoane publice atacate în mod similar de această persoană, că ne aflăm în situația încălcării drepturilor nepatrimoniale garantate de Constituția și legile din România. Ca atare, doresc să vă informez pe această cale că instanțele de judecată au dispus, prin hotărâri judecătorești executorii, ce produc efecte imediate de la pronunțarea lor, obligarea Oanei Zăvoranu să înceteze orice fel de acțiuni denigratoare săvârșite împotriva mea”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies